search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Ρατσιστικό παραλήρημα Έλον Μασκ για μετανάστες: «Σύντομα θα έρθουν για τα σπίτια σας»

10.01.2024 20:50
ELON_MASK
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Νέο ρατσιστικό σχόλιο από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ. Με νεότερη ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση, πήρε θέση για το μεταναστευτικό.

Με αφορμή την κίνηση του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, να επιτάξει σχολείο για να στεγάσει μετανάστες, προκειμένου να τους προστατεύσει από την κακοκαιρία, είπε ότι:

«Αυτό συμβαίνει όταν ξεμένεις από ξενοδοχεία. Σύντομα, δεν θα υπάρχουν ούτε σχολεία στις πόλεις για να τα επιτάξει κανείς. Μετά θα έρθουν για τα σπίτια σας».

Ειδικότερα, ένα λύκειο στην πόλη της Νέας Υόρκης θα χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει προσωρινά περισσότερους από 2.000 παράτυπους μετανάστες, με τους μαθητές να ενημερώνονται ότι θα παρακολουθούν μαθήματα online εξ αποστάσεως, όπως συνέβαινε την περίοδο της πανδημίας.

Ο δήμαρχος Άνταμς διέταξε την μετεγκατάσταση των μεταναστών, που καταλαμβάνουν ένα καταφύγιο στο Floyd Bennett Field, στο Γυμνάσιο James Madison, εν μέσω μιας σφοδρής κακοκαιρίας που αναμένεται να προκαλέσει ισχυρές βροχοπτώσεις, χιονοθύελλες και εξαιρετικά δυνατούς ανέμους.

Η NY Daily News αναφέρει: «Περίπου δώδεκα κίτρινα σχολικά λεωφορεία άρχισαν να παρατάσσονται έξω από τα καταφύγια στο Floyd Bennett αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Βροχή τα σχόλια και οι αντιδράσεις

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με ορισμένους να συμφωνούν με την άποψη του δισεκατομμυριούχου και να τονίζουν ότι θέλουν τον Τραμπ για πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως και ότι οι Δημοκρατικοί αλλοιώνουν τη χώρα τους.

Ωστόσο, άλλοι διαφώνησαν, αναφέροντας ότι πρέπει το κράτος να φερθεί ανθρώπινα, ενώ πρότειναν να επιταχθούν σπίτια πλουσίων, όπως του Μασκ, αφού έχουν αρκετά και μερικά δεν τα χρησιμοποιούν.

Μάλιστα, μερικοί υπενθύμισαν ότι ο Έλον Μασκ είναι από τη Νότια Αφρική, με έναν χρήστη να αναφέρει πως «είσαι μετανάστης από την Αφρική, απλώς έχεις λεφτά, δεν είσαι Αμερικανός. Πρόσεχε τι προτείνεις άλλη φορά».

Διαβάστε επίσης:

Νέα επίθεση σε πλοίο των ΗΠΑ από τους αντάρτες Χούτι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Η σοβαρότερη επίθεση ως σήμερα»

Εικόνα με τον Στάλιν να τον ευλογεί η Αγία Ματρώνα της Μόσχας στον Καθεδρικό Ναό της Τυφλίδας προκαλεί εντάσεις και επεισόδια (Photos/Video)

Adan Canto: Πέθανε στα 42 του ο ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34