search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Adan Canto: Πέθανε στα 42 του ο ηθοποιός

10.01.2024 19:07
ADAM_CANTO
AP

Ο ηθοποιός Adan Canto, γνωστός από αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές όπως το Designated Survivor και ταινίες όπως το X-Men: Days of Future Past, πέθανε σε ηλικία 42 ετών. Ο ηθοποιός έπασχε από καρκίνο.

Ο Canto υποδύθηκε τον εκλεγμένο αντιπρόεδρο στο Designated Survivor δίπλα στον Κίφερ Σάδερλαντ, ο οποίος απέτισε φόρο τιμής στον ηθοποιό ως «ένα τόσο υπέροχο πνεύμα». Στην ταινία X-Men του 2014, ο Canto υποδύθηκε τον μεταλλαγμένο Sunspot και η συμπρωταγωνίστρια του Χάλι Μπέρι τον έβαλε αργότερα στην ταινία της Bruised.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης έγραψε στο Instagram: «Δεν έχω ακόμα τα λόγια… αλλά ο αγαπημένος μου γλυκός φίλος Adan μόλις απέκτησε τα φτερά του. Για πάντα, για πάντα στην καρδιά μου».

Από την πλευρά της η σύζυγός του Στέφανι Ανν, δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού, ένα απόσπασμα από τη Βίβλο και τις λέξεις: «Για πάντα ο θησαυρός μου Adan, θα σε δω σύντομα».

Διαβάστε επίσης:

Κτηνωδία: Οχήματα του ισραηλινού στρατού περνούν πάνω από πτώμα Παλαιστίνιου που είχε σκοτωθεί σε επιδρομή (Video)

Μπλίνκεν – Αμπάς: Διεθνή ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος – Η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Γκαμπριέλ Ατάλ: Ορθόδοξος, με ελληνικές ρίζες και ανοιχτά ομοφυλόφιλος ο νεότερος πρωθυπουργός της Γαλλίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:46