search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:07
MENU CLOSE

Της πίτας… στον ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιον έπεσε το φλουρί, λίγο πριν τη συνεδρίαση του προεδρείου της KO

10.01.2024 18:36
kopi pitas syriza 87- new

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόμματος έκοψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν τη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το παρών έδωσαν στην Κουμουνδούρου μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Διονύσης Καλαματιανός, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Νίκος Παππάς, η Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη Μανώλης Καπνισάκης.

Όσο για το φλουρί, ο … μαρτυριάρης Παύλος Πολάκης αποκάλυψε τον εαυτό του ως τον κερδισμένο, με ανάρτησή του στο facebook.

«Σήμερα κόψαμε την πίτα για το 2024, πριν τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Μου έτυχε το φλουρί! Καλή χρονιά με νίκες και ανατροπή!» τόνισε ο συντονιστής τομεαρχών Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Χαρδαλιάς ανακάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Περιφέρειας Αττικής: Το… λογότυπο!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις κατά του Μαρκόπουλου

Ο Τσακλόγλου ξαναχτυπά: Οι 60άρηδες να αφήσουν τις καλές θέσεις και να δουλέψουν σε σούπερ μάρκετ όπως στην Ιαπωνία  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 16:57