search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Χριστίνα Λαμπίρη: Πώς απαντά στον Νίκο Μουρατίδη μετά την απαράδεκτη δήλωση για εκείνη και την κόρη της

11.01.2024 11:17
lampiri-moyratidis-new

Την απάντησή της με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να δώσει η Χριστίνα Λαμπίρη στον Νίκο Μουρατίδη έπειτα από την αδιανόητη «επίθεση» του τελευταίου εναντίον της, ο οποίος με αφορμή την τοποθέτηση της παρουσιάστριας περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, την κατηγόρησε ότι «πέταξε» το παιδί της στη γιαγιά του με αποτέλεσμα αυτό να γίνει «παχύσαρκο» και «προβληματικό» (!)

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό» έγραψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας οργή και αναστάτωση τόσο σε οικεία πρόσωπα της παρουσιάστριας όσο και σε χρήστες του διαδικτύου που ξέσπασαν για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Η απάντηση της Χριστίνας Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν θέλησε να απαντήσει ευθέως στις προσβολές που δέχτηκε εκ μέρους του Νίκου Μουρατίδη και μέχρι στιγμής, αρκέστηκε σε μια ανάρτηση στο facebook.

Στην ουσία, πρόκειται για ένα κείμενο του ηθοποιού, Χαβιέ Μπαρδέμ, αναφορικά με το πώς εκείνος βλέπει τις γυναίκες το οποίο η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε, περνώντας -με αυτή την κίνηση- το δικό της μήνυμα.

«Εάν ο κόσμος εξαρτώταν από εμάς, τους άντρες, θα είχε καταστραφεί εδώ κι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Χάρη στις γυναίκες βρισκόμαστε ακόμα εδώ σήμερα. Είμαστε ασφαλείς, το σπίτι τους είναι το σπίτι μας. Η φύση μάς δημιούργησε όλους, γι’ αυτό και τη γυναίκα πρέπει να τη λατρεύουμε κι αυτό είναι απλώς γεγονός. Κι ο καλός, αληθινός άντρας, είναι εκείνος που συμπεριφέρεται στη γυναίκα ως ίση. Εγώ προέρχομαι από την Ισπανία, που είναι μια έντονα πατριαρχική χώρα, αλλά με μεγάλωσε μια γυναίκα, με μόρφωσε μια γυναίκα, επειδή ο πατέρας μου ήταν απών, ο Θεός να τον έχει καλά, άρα έμαθα κι είδα τον κόσμο μέσα από τα μάτια της γυναίκας… Κι είδα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σ’ αυτόν τον κόσμο, ακόμα και τι σήμαινε να είσαι γυναίκα ηθοποιός, όπως η μητέρα μου, στην Ισπανία του ’60, χειρότερα από πόρνη. Κι η δύναμη αυτής της γυναίκας, που έφερνε την αξιοπρέπεια σε ό,τι έκανε, που πολεμούσε σκληρά για να μεγαλώσει τρία παιδιά χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της, με τη δύναμη μια λέαινας, αυτό είναι κάτι που θα τιμώ για πάντα. Κι αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι ότι χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι. Γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο.
Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Ángel Encinas Bardem)».

Σωρεία αντιδράσεων μετά την «επίθεση» Μουρατίδη

Οι πρώτες αντιδράσεις για την αδιανόητη δήλωση του Νίκου Μουρατίδη εις βάρος της Χριστίνας Λαμπίρη και της κόρης της ήρθε από την Κατερίνα Καινούργιου και τους συναργάτες της οι οποίοι μετέδωσαν και το σχετικό ρεπορτάζ.

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «απαράδεκτο, μηνύσιμο και ντροπιαστικό» το περιεχόμενο των εν λόγω δηλώσεων με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να κάνει λόγο για «ό,τι πιο εμετικό έχει διαβάσει»

Θοδωρής Ρακιντζής: «Απαράδεκτο το χτύπημα του Μουρατίδη» 

Την έντονη αντίδρασή του αναφορικά με τα όσα είπε ο Νίκος Μουρατίδης εξέφρασε και ο Θοδωρής Ρακιντζής ο οποίος είναι φίλος της Χρστίνας Λαμπίρη με την οποία υπήρξαν συνεργάτες επί χρόνια.

«Η Χριστίνα Λαμπίρη έχει μια άποψη, είτε σου αρέσει είτε όχι, είπε την άποψή της. Δεν έθιξε κανέναν,δεν χτύπησε κανέναν άνθρωπο κάτω από τη μέση. Ο Νίκος Μουρατίδης έκανε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση στην κυριολεξία και επειδή τυχαίνει να είμαι μαζί της δέκα ολόκληρα χρόνια. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη σχέση της με τη μικρή, την οποία υπεραγαπάει, τον αγώνα που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια για αν τη μεγαλώσει και να τη φέρει εδώ που είναι σήμερα. Είναι άξια μητέρα, τη θαυμάζω πάρα πολύ για αυτό που έχει κάνει μέχρι σήμερα, είμαι ένας άνθρωπος με κεφαλαία γράμματα, έχει συμπεριφερθεί άψογα σε όλο τον κόσμο και ο Νίκος Μουρατίδης δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο χτυπάει με αυτό τον τρόπο. Είναι απαράδεκτο το χτύπημα που έκανε στο παιδί και την προσωπική ζωή της Χριστίνας» είπε, εμφανώς αναστατωμένος.

Εξερράγη ο Χαϊκάλης: «Ντροπή στον Νίκο Μουρατίδη»

Ο Παύλος Χαϊκάλης, φίλος και κουμπάρος της Χριστίνας Λαμπίρη θέλησε να εκφράσει με τη σειρά του την αντίθεσή του με τα λόγια του Νίκου Μουρατίδη κάνοντας λόγο για «επίθεση κάτω από τη μέση», ενώ χαρακτήρισετο περιεχόμενο των δηλώσεών του «εγκληματικό, ανόητο και ηλιθιότητα».

 «Ό,τι λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύει. Είναι μια γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω πως έγραψε κάτι τέτοιο, είναι ένα τεράστιο ατόπημα. Το θεωρώ επικώς απαράδεκτο ως δήλωση από άνθρωπο προς άνθρωπο. Μπορεί κάποιος να έχει οτιδήποτε με κάποιον, αλλά όταν εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση είναι πάρα πολύ άσχημο να χτυπάς τη μητέρα του. Αν κάποιο παιδί σε κάποια φάση της ζωής του πάρει κιλά σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Δηλαδή εγώ ήμουν προβληματικός τόσα χρόνια που ήμουν πολύ βαρύς; Έχουμε τρελαθεί; Ξεφεύγουμε. Η τεκνοθεσία είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα, ακόμα δεν έχουμε λύση το θέμα της υιοθεσίας για παιδιά που έχουν γονείς έναν άντρα και μια γυναίκα άρα πώς θα πάει το θέμα πρώτα στα παιδιά που έχουν γονείς δύο άντρες; Ούτε ομοφοβικός είμαι ούτε έχω πρόβλημα. Τα παιδιά αυτά αύριο θα πάνε σχολείο και μπορεί κάποιος να τους κοροϊδέψει, σε μια εποχή που ούτε το μπόουλινγκ δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, όμως το να βρίζουν ανθρώπους το θεωρώ εγκληματικό, ανόητο και ηλιθιότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος έκανε αυτή την τοποθέτηση» είπε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτηση της Χριστίνας Λαμπίρη για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ερωτηθείσα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η Χριστίνα Λαμπίρη είχε τοποθετηθεί ως εξής:

«Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία είναι όμως μία άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δυο κολλητούς φίλους ή δυο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να έκαναν την οικογένειά τους και να έκαναν τα παιδιά τους. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει για εμένα είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».

Διαβάστε επίσης:

O Μιχάλης Χατζηγιάννης έγινε… «παγοκολώνα» για να δώσει συνέντευξη (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου» (Videos)

Συγκλονίζει ο Γιώργος Χριστοδούλου: «Έβηξε και έμεινε εκεί επί τόπου, εγκεφαλικά νεκρός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:38