search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:58
MENU CLOSE

Αδιανόητη δήλωση Μουρατίδη κατά Λαμπίρη: «Έκανε ένα κοριτσάκι, το πέταξε στη γιαγιά και έγινε παχύσαρκο και προβληματικό» (Video)

10.01.2024 12:32
moyratidis-lampiri-new

Τις δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια θέλησε να σχολιάσει ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από το προσωπικό του blog (nikosonline.gr).

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν αρκέστηκε, ωστόσο, στην αντίρρησή του σχετικά με την τοποθέτηση της παρουσιάστριας, κάνοντας ένα σχόλιο άκρως προσβλητικό για την κόρη της, μη διστάζοντας να τη χαρακτηρίσει ως ένα «κοριτσάκι παχύσαρκο και προβληματικό».

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. “Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία”. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η εν λόγω τοποθέτηση σχολιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια να δηλώνει σοκαρισμένη από το εν λόγω σχόλιο το οποίο χαρακτήρισε «απαράδεκτο, μηνύσιμο και ντροπιαστικό».

«Είπε αυτό το πράγμα που διαβάζω; Παιδιά, γιατί το είπε αυτό ο Νίκος Μουρατίδης; Έχω πάθει σοκ! Είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό. Δεν ξέρεις πώς έχει μεγαλώσει ο άλλος το παιδί του, ούτε πάμε να πούμε εάν είναι καλή μάνα η Χριστίνα Λαμπίρη ή όχι. Απαράδεκτο σχόλιο!» είπε η παρουσιάστρια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει:

«Είναι ό,τι πιο εμετικό έχω διαβάσει, σεβόμενος απόλυτα τον Νίκο Μουρατίδη. Ναι, έχει καυστικό σχόλιο, αλλά όταν αναφέρεσαι σε παιδιά, που δεν ξέρεις πόσο έχει κοπιάσει καθένας για να τα μεγαλώσει, δεν πρέπει να γράφεις το παραμικρό»

Η τοποθέτηση της Χριστίνας Λαμπίρη για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ερωτηθείσα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η Χριστίνα Λαμπίρη είχε τοποθετηθεί ως εξής:

«Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία είναι όμως μία άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δυο κολλητούς φίλους ή δυο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να έκαναν την οικογένειά τους και να έκαναν τα παιδιά τους. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει για εμένα είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».


Διαβάστε επίσης:

Αμετανόητος ο stalker της Σακίρα στο δικαστήριο – «Είναι γυναίκα μου» (Video)

Αρναούτογλου για Νταλάρα: «Στην ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα» (Video)

Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πρώην σύζυγός μου αρραβωνιάστηκε ενώ ήμασταν παντρεμένοι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:52