search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:12
MENU CLOSE

Μία ώρα αργότερα τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπες την Παρασκευή

11.01.2024 22:25
sxoleia-new

Στις 9:15 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου του 2024, θα ξεκινήσουν, επίσης, την λειτουργία τους μία ώρα αργότερα, λόγω δυσμενών συνθηκών με απόφαση του Δημάρχου Γεώργιου Στεργίου.    

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσαν σοβάδες στις τουαλέτες της πολεοδομίας του Δήμου

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο και φωτογραφίες με τους δράστες – Μεταφέρουν καινούριο στρώμα, ενώ έχουν «ξεφορτωθεί» τη σορό της 41χρονης

Μεσολόγγι: «Καίνε» τον κρεοπώλη οι συνομιλίες που ανέκτησε η αστυνομία από το κινητό του – Φέρεται να είχε καβγαδίσει μέσω social με τον αγνοούμενο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:12