search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:39
MENU CLOSE

Ύποπτος φάκελος στη ρωσική πρεσβεία στο Ψυχικό – Λήξη συναγερμού για τη βαλίτσα στη Μητροπόλεως (photos)

12.01.2024 12:18
rosikipresveia

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την περισυλλογή ύποπτου φακέλου που εστάλη στην πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα, που βρίσκεται επί της οδού Νικηφόρου Λύτρα στο Παλαιό Ψυχικό.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ και 5 οχήματα, ενώ παράλληλα στο σημείο έχει σπεύσει και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο φάκελος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί από υπάλληλο της πρεσβείας, που του φάνηκε ύποπτος και δεν τον άνοιξε.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των ενεργειών που προβλέπονται από το πρωτόκολλο ο φάκελος θα παραδοθεί στον ΕΟΔΥ για περαιτέρω έλεγχο.

Λήξη συναγερμού στη Μητροπόλεως

Επίσης, συναγερμός σήμανε και λίγο νωρίτερα καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο (βαλίτσα) έξω από ξενοδοχείο στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως το σημείο αποκλείστηκε ενώ επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έψαξε τη βαλίτσα αδειάζοντας το περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βαλίτσα είχε μέσα ρούχα.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Ο Άρειος Πάγος δεν δίνει στοιχεία στη Βουλή για τον πειθαρχικό έλεγχο και την απαλλαγή της εισαγγελέως Βλάχου

Μεσολόγγι: Αγωνία χωρίς τέλος για τον Μπάμπη – Το κινητό «καίει» τον κρεοπώλη

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο 39χρονος ήταν ένα σκουπίδι – Το σχέδιο ήταν να πάρει τα λεφτά και να σκοτώσει» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:35