search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:02
MENU CLOSE

Θλίψη στο Καρπενήσι: Πέθανε στον ύπνο της 32χρονη νηπιαγωγός 

12.01.2024 13:51
karpenisi_new

Θρήνος στο Καρπενήσι, στο άκουσμα του αναπάντεχου θανάτου μίας 32χρονης γυναίκας, η οποία έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για νεαρή νηπιαγωγό, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, η οποία εργαζόταν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ως αναπληρώτρια.

Η εκπαιδευτικός δεν εμφανίσθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/1) στο σχολείο όπου διδάσκει με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί της να ανησυχήσουν και να την αναζητήσουν πρώτα τηλεφωνικά και στη συνέχεια στο σπίτι όπου έμενε.

Δυστυχώς, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, καθώς εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή.

Από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο αποκλείσθηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια στον ύπνο της.

Από το ΑΤ Καρπενησίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάστε επίσης:

ΓΕΣ: Ποιος είναι ο νέος αρχηγός Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης – Μεταπτυχιακά στο εξωτερικό και εμπειρία από Αφγανιστάν και Κύπρο

Υποκλοπές: Ο Άρειος Πάγος δεν δίνει στοιχεία στη Βουλή για τον πειθαρχικό έλεγχο και την απαλλαγή της εισαγγελέως Βλάχου

Μεσολόγγι: Αγωνία χωρίς τέλος για τον Μπάμπη – Το κινητό «καίει» τον κρεοπώλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:01