search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:27
MENU CLOSE

Βάρη: Ενέδρα ληστών σε ηλικιωμένο ζευγάρι – Τους έδεσαν και τους πήραν κοσμήματα αξίας 30 χιλιάδων ευρώ

12.01.2024 11:40
PERIPOLIKO_ASTYNOMIA

Θύμα ληστών έπεσε χθες το βράδυ ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Βάρη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 11 το βράδυ ένας 78χρονος με την 68χρονη σύζυγο του, επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά από έξοδο όταν δύο άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, υπό την απειλή όπλου και αιχμηρού αντικειμένου τους ακινητοποίησαν στην πιλοτή της πολυκατοικίας.

Στην συνέχεια οι δράστες ανάγκασαν το ζευγάρι να τους οδηγήσουν στο διαμέρισμά τους, όπου τους έδεσαν σε καρέκλες και ζήτησαν από τον σύζυγο να τους υποδείξει που είναι το χρηματοκιβώτιο.

Ο 78χρονος απάντησε ότι δεν υπάρχει χρηματοκιβώτιο και έτσι οι δράστες αφού έψαξαν όλο το διαμέρισμα άρπαξαν τιμαλφή και κοσμήματα αξίας περίπου 30 χιλιάδων ευρώ, ένα κινητό και έγγραφα και έφυγαν.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Ο Άρειος Πάγος δεν δίνει στοιχεία στη Βουλή για τον πειθαρχικό έλεγχο και την απαλλαγή της εισαγγελέως Βλάχου

Μεσολόγγι: Αγωνία χωρίς τέλος για τον Μπάμπη – Το κινητό «καίει» τον κρεοπώλη

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο 39χρονος ήταν ένα σκουπίδι – Το σχέδιο ήταν να πάρει τα λεφτά και να σκοτώσει» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:23