search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:05
MENU CLOSE

Έξαλλοι οι φαν της Αριάνα Γκράντε: «Κατέστρεψες μια οικογένεια – Είσαι αηδιαστική»

13.01.2024 18:35
ARIANA GRANDE

Δηλητηριώδη σχόλια δέχεται τον τελευταίο καιρό η Αριάνα Γκράντε από τους φαν της που αποδοκιμάζουν την σχέση της με τον ηθοποιό Ίθαν Σλέιτερ.

Με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Yes, And?», η δημοφιλής τραγουδίστρια απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι ευθύνεται για το διαζύγιο του Σλέιτερ, να κοιτάζουν τη δουλειά τους.

«Η δουλειά σου είναι δική σου και η δική μου είναι δική μου. Γιατί νοιάζεστε τόσο πολύ ποιανού π***ι καβαλάω;», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι του τραγουδιού.

Μέσα από τα social media, οι θαυμαστές απάντησαν στους στίχους αυτούς εξίσου εκρηκτικά: «Πήγαινε να περάσεις το χρόνο σου ρουφώντας το π*** του Μπομπ Σφουγγαράκη… αντί να κλαίγεσαι!!!», γράφει ένας φαν, αναφερόμενος στον Σλέιτερ, ο οποίος υποδύθηκε τον ομώνυμο χαρακτήρα στο μιούζικαλ «Spongebob Squarepants» το 2017.

Κάποιος άλλος της έγραψε: «Καταστρέψατε τη ζωή του παιδιού και της γυναίκας. Θα μπορούσες να είχες ρουφήξει το π*** οποιουδήποτε. Αλλά επέλεξες να καταστρέψεις μια οικογένεια. Πραγματικά μια αηδιαστική γυναίκα».

«Η προώθηση του να καταστρέφεις σπίτια δεν είναι η πλάκα που νομίζεις ότι είναι», σχολίασε κάποιος άλλος.

Ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του, Λίλι Τζέι, με την οποία μοιράζεται έναν γιο 17 μηνών, τον Ιούλιο του 2023.

Διαβάστε επίσης:

Φερεντίνος: Μεγάλο σχολείο ο ιππόδρομος, έτσι γνώρισα και τον Αυγολέμονο (Video)

Θέμις Μπαζάκα για κατάργηση θρησκευτικών από τα σχολεία: «Τρόμαξα, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο τρομερό αυτό που είπα»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Πιστεύω στον Θεό μου, είναι χιουμορίστας και γελάει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31