search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:38
MENU CLOSE

Μαφιόζικη δολοφονία στον Νέο Κόσμο: Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Ζαμπούνης – Το παρελθόν του με την δικαιοσύνη

14.01.2024 11:09
dolofonia

Η μαφιόζικη εκτέλεση που συνέβη έξω από βενζινάδικο, επί της οδού Ηλία Ηλιού και Φρατζή στις 02:00 τα ξημερώματα, εκτιμάται πως είναι αποτέλεσμα ενός εκ των μεγαλύτερων συμβόλαιων θανάτου στη νύχτα.

Οι άγνωστοι δράστες γάζωσαν ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia, τον Βαγγέλη Ζαμπούνη, μέσα στο όχημά του. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες που θεωρείται πως είναι 3 ή 4 βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 44χρονος έγινε «στόχος», καθώς το 2018 είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας.

Τότε, ένα λευκό βαν είχε προσεγγίσει το αυτοκίνητο του 38χρονου (τότε) Βαγγέλης Ζαμπούνης που ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πετρελαϊκής εταιρείας στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Οι δράστες, πυροβόλησαν όμως το καλάσνικοφ είχε πάθει εμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να γλιτώσει, και να τραυματιστεί στα πόδια και στο χέρι του. Το υποψήφιο θύμα διατηρούσε σχέσεις με την Bella Mafia που είχε δολοφονηθεί ένα μήνα νωρίτερα.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν τις Αρχές και ήταν και στη μεγάλη δικογραφία του Εκβιαστών.

Ήταν μάλιστα ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia και τους πιο παλιούς ανθρώπους της νύχτας. Είχε κατηγορηθεί ως επικεφαλής ομάδας εκβιαστών, αλλά και για συμβόλαια θανάτου, χωρίς όμως να προκύψουν στοιχεία σε βάρος του, 

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Συνεχίζονται για 10η μέρα οι έρευνες για τον 31χρονο – Όλα τα δεδομένα

Περίεργο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εγκατέλειψαν το ΙΧ στις ράγες του τρένου και εξαφανίστηκαν

Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:37