search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση μετά τον ντόρο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

14.01.2024 15:36
nikos_oikonomopoulos

Απάντηση στον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία δίνει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξένησε δηλώσεις ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν καθαρά προσωπική του άποψη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη δεν είναι ειδικός επί του θέματος και δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα», αναφέρει το περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε τι ρωτούσε και ποιον ρωτούσε… Πολύ σωστά τον ρώτησε, γιατί ήξερε ποιον έχει απέναντί του. Ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε και τι απάντηση θα λάβει. Ο Νίκος είναι ένα παραδοσιακό παιδί, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει μεγαλώσει με τις αρχές της εκκλησίας» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

«Eγώ δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω πως ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο οποιοσδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Διαβάστε επίσης:

Κονδυλάτος για τεκνοθεσία ομόφυλων: Εγώ που είχα ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;

Σταμάτης Γονίδης: Ανέβαλε τη χθεσινή του εμφάνιση για λόγους υγείας – «Ο οργανισμός μου δεν άντεξε»

Γιάννης Μπέζος: «Οι σταθμοί πλέον κρατούν τις σειρές – Δεν είναι αναλώσιμες όπως τα ριάλιτι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:45