search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: Επιστρέφει ως Πιτ Μάβερικ Μίτσελ στο Top Gun 3

14.01.2024 23:27
TOM KROUZ

Ο Τομ Κρουζ φαίνεται έτοιμος να επαναλάβει τον ρόλο του ως Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ σε τρίτη ταινία Top Gun.

Ο πρωταγωνιστής ταινιών δράσης υποδύθηκε για πρώτη φορά τον χαρακτήρα στην ταινία «Top Gun» του 1986 και επέστρεψε το 2022 για το φιλμ «Top Gun: Maverick», η οποία ήταν τεράστια επιτυχία στο box office με εισπράξεις 1.496 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Puck, η Paramount ανέθεσε στον σεναριογράφο του «Top Gun: Maverick» Έχρεν Κρούγκερ να αρχίσει να εργάζεται για το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς.

Πηγές ανέφεραν στο THR ότι σχεδιάζεται να επιστρέψει ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοσίνσκι και ο Κρουζ ενδεχομένως να επανασυνδεθεί με τους συμπρωταγωνιστές του Γκλεν Πάουελ και Μάιλς Τέλερ.

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Paramount θα ήθελε να επαναλάβει την επιτυχία του «Top Gun: Maverick», τα νέα προκάλεσαν εντύπωση στο Χόλιγουντ καθώς ο Τομ Κρουζ υπέγραψε πρόσφατα νέα συμφωνία με το ανταγωνιστικό στούντιο Warner Bros, η οποία όμως δεν είναι αποκλειστική.

Εκτός από εμπορική επιτυχία, το φιλμ «Top Gun: Maverick» ήταν επίσης υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας στα περσινά Όσκαρ.

Διαβάστε επίσης:

Τριαντάφυλλος για Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο για διαφήμιση θα έλεγε όχι;»

Γιάννης Βαρδής: «Έχω πίκρα που είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου» (Video)

Στικούδη για Νταλάρα: «Εγώ θα διαφήμιζα και μπιφτέκια και λουκάνικα, έχουν αλλάξει οι εποχές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:02