search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Σέρρες: Συγκίνηση για τον θάνατο του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη – Έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου (Video)

15.01.2024 12:13
podosfairistis new

Συγκίνηση επικρατεί για τον 30χρονο  από τις Σέρρες που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα.

Η περιπέτειά του είχε συγκινήσει χιλιάδες κόσμου. Έδινε μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και της Καβάλας έπασχε από τη νόσο Λέμφωμα Burkitt.

Αυτό το Λέμφωμα ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα. Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC.

Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο αποχαιρετισμός του αδελφού

Ο αδερφός του, ενημέρωσε με ανάρτησή του, ότι ο Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή στη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία μόλις 30 ετών βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του. 

Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον αποχαιρέτησε γράφοντας εξής: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…».

Η μάχη του για τη ζωή στα social media

Η μάχη του 30χρονου με αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου έγινε γνωστή πριν μερικούς μήνες καθώς τα βίντεό του από το νοσοκομείο έκαναν τον γύρο του διαδικτύο. Ο ίδιος θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο δείχνοντας την αλλαγή που επήλθε στο σώμα και την εμφάνισή του από το Λέμφωμα Burkitt.

@giwrgoszagkliverhs #tiktoknews #tik #τικτοκgreece #greece #tik_tok #videoviral #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #θεσσαλονικη #nurse #ψυχολογια #psicologia #tbt #life #family ♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis
@giwrgoszagkliverhs #τικτοκgreece #tik #tik_tok #greece #videoviral #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #hospital #θεσσαλονικη #nurse #tbt #ψυχολογια #psicologia #doctor #thankyou ♬ πρωτότυπος ήχος – giwrgos zagkliverhs
@giwrgoszagkliverhs #τικτοκgreece #tik #greece #tik_tok #video #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #family #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #hospital #οικογενεια #χαμογελο #couple #fouryoupage #love #θεσσαλονικη #thessaloniki ♬ I Epimoni Sou – Eleonora Zouganeli & Kostas Livadas
@giwrgoszagkliverhs

♬ πρωτότυπος ήχος – giwrgos zagkliverhs
@giwrgoszagkliverhs

♬ πρωτότυπος ήχος – giwrgos zagkliverhs
@giwrgoszagkliverhs #cancer #smile #τικτοκgreece #tik_tok #love #hospital #thessaloniki #skg #doctor ♬ πρωτότυπος ήχος – giwrgos zagkliverhs
@giwrgoszagkliverhs

♬ πρωτότυπος ήχος – giwrgos zagkliverhs

O γνωστός ποδοσφαιριστής είχε καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών και το τελευταίο διάστημα η οικογένειά του είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

Μοσχάτο: Φωτιά σε βιοτεχνία – Επί τόπου δυνάμεις της πυροσβεστικής (video)

Από τις βρύσες τρέχει νερό με πετρέλαιο: Ο δήμαρχος Ζακύνθου ζητά να κυρηχθεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (Video)

Ηλιούπολη: Aνήλικοι ξυλοκόπησαν 14χρονο και του άρπαξαν το μπουφάν – Μία σύλληψη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:09