search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:54
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Νέο πρόσωπο στο επίκεντρο των Αρχών – Τι φέρεται να είπε ο κρεοπώλης για τον Μπάμπη σε φίλους του

16.01.2024 16:42
mesologgi_exafanisi

Περιπλέκεται η υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη από το Μεσολόγγι ενώ φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φόβοι που εξέφρασε σήμερα ο ιδιωτικός ερευνητής για λογαριασμό της οικογένειας, Λουκάς Τσούκαλης, πως μπορεί να μην βρεθεί ποτέ το πτώμα Μπάμπη που αγνοείται για 12η μέρα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Tlive», ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν από την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι, φέρεται να είπε σε φίλους του: «Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ».

Σύμφωνα με μαρτυρία στον Alpha, άνθρωπος που ήταν στο περιβάλλον τόσο του Μπάμπη, όσο και του κρεοπώλη, είπε:

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο την ημέρα που πήγα στο χωριό. Είπαμε καλή αντάμωση και δεν τον ξαναείδα. Ήμουν ο κρίκος που γνωρίστηκαν και τον βάλαμε στην παρέα μας. Θα γινόμουν κουμπάρος του κρεοπώλη», ανέφερε.

«Ήμουν μαζί του όταν τον συνέλαβαν για το μαχαίρι. Μας άρεσε το κυνήγι. Ψωνίζαμε από το μαγαζί του. Δεν μας άφηνε ποτέ να πληρώσουμε. Ήταν ο πατέρας της παρέας», πρόσθεσε.

«Όταν χρειάστηκε λεφτά ο 50χρονος, ο Μπάμπης του έδωσε χρήματα. Με πήρε τηλέφωνο η μάνα του και μας είπε πως ο Μπάμπης είναι άφαντος. Μου είπε του χρωστάνε λεφτά του παιδιού», είπε ο 36χρονος.

«Ήταν σαν να μην τρέχει τίποτα όταν τον ρώτησα. Μου είπε τον άφησα εκεί. Ήταν σαν να μην τον ένοιαζε. Δεν αντέδρασε όταν ήρθε η αστυνομία. Τον μπλόκαρα από παντού όταν έμαθα τι έγινε», πρόσθεσε.

«Μου είπε ψέματα. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και δεν μου απάντησε», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, στο επίκεντρο των Αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα της παρέας των κυνηγών.

Ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος με τον κρεοπώλη, μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, δήλωσε: «Έδωσα το τηλέφωνό μου στην Αστυνομία. Δεν μου το επέστρεψαν ποτέ. Λέγαμε αν θέλουμε να κάνουμε καμιά παρανομία, δεν πρέπει να έχει το τηλέφωνο μαζί. Αυτός είχε δυο τηλέφωνα, ένα παλιό και ένα smartphone».

«Μου είπε ο κρεοπώλης πως είχε πάρει λεφτά από τον Μπάμπη, τα μάζεψα και του τα έδωσα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κρεοπώλης είπε ψέματα και στους φίλους του, σύμφωνα με τον ίδιο: «Πού τον άφησες; Με ποιον; Μου είπε δεν ξέρω, τον άφησα και έφυγα. Λέει τον άφησε στον κόμβο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χθες το βράδυ ο ένας από τους δύο φίλους του Μπάμπη κλήθηκε ξανά από την αστυνομία και παρέδωσε το κινητό του.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Κόσμος: «Εισαγόμενοι» από το εξωτερικό οι εκτελεστές για το συμβόλαιο θανάτου του Ζαμπούνη

Θεόδωρος Βάγιας: Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής

Η αλλαγή στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ: Φλώρος -«Είμαι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις» – Το πρώτο μήνυμα Χούπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:54