search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:26
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Αποκαλύπτει τα στημένα επικοινωνιακά show του Μητσοτάκη – Στελέχη της ΝΔ οι δήθεν «τυχαίοι» κομπάρσοι στα βίντεο

16.01.2024 16:06
STEFANOS_KASSELAKES_27_12
Eurokinissi

Με βίντεο στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζει με καυστικό τρόπο τους πρωταγωνιστές στα βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι όλως τυχαίως στελέχη της ΝΔ και κατά καιρούς συμμετέχουν στις καμπάνιες του κυβερνώντος κόμματος ως «νέοι πολίτες» που επωφελούνται από τις κυβερνητικές πολιτικές.

Όπως αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού σε σπίτι νέου ζευγαριού που αποκτήθηκε από το πρόγραμμα «Σπίτι μου», «Αναρωτιέμαι, ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον Πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες;».

Στην ανάρτηση παραθέτει πλάνα από τέτοια βίντεο, στα οποία βλέπουμε τους ανθρώπους με την πραγματική τους υπόσταση και στη συνέχεια «στον ρόλο» που καλούνται να παίξουν.

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Δείτε μαζί μου, στο βίντεο, κάτι περίεργα που συμβαίνουν. Αναρωτιέμαι, ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον Πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες; Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του; Γιατί δεν πάει να μιλήσει με τους ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους από τους πλειστηριασμούς που επιτρέπει ο ίδιος; Τον καλώ να πάμε μαζί σ’ ένα τέτοιο σπίτι ν’ ακούσει χωρίς «ηθοποιούς» την πραγματικότητα. Η επαφή με την πραγματικότητα αποκτάται όταν μιλάς με τον κόσμο, όχι με τους οπαδούς σου.»

Διαβάστε επίσης:

Κατρίνης: «85.000 οικογένειες που πήραν δάνεια σε ελβετικό φράγκο, βρίσκονται σε αδιέξοδο και η κυβέρνηση αδιαφορεί»

Κεδίκογλου για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν υπήρχε λόγος να τεθεί κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Ευρωεκλογές: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν απο το νέο σύστημα κατανομής εδρών που προωθεί η κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20