search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:08
MENU CLOSE

Ανησυχία στο Παλάτι: Μετά την Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο – Τι συμβαίνει με την υγεία τους

17.01.2024 18:13
kate-charles-1

Ανησυχία στη Μεγάλη Βρετανία για την υγεία των μελών της βασιλικής οικογένειας, καθώς μετά την Κέιτ, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα έως και δύο εβδομάδων, έγινε γνωστή η προγραμματισμένη εισαγωγή του βασιλιά Καρόλου στο νοσοκομείο, την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο βασιλιάς θα νοσηλευτεί για διόγκωση προστάτη.

«Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση. Οι δημόσιες υποχρεώσεις του Βασιλιά θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο Βασιλιάς χρειάζεται θεραπεία για διογκωμένο προστάτη, τόνισε εκπρόσωπος του Παλατιού.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρεται πως αναμένεται η Κέιτ, η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, να παραμείνει στη London Clinic, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο κέντρο του Λονδίνου, για 10 έως 14 ημέρες προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να αναρρώσει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που η ανακοίνωση αυτή θα προκαλέσει», τονίζεται στο δελτίο τύπου.

«Ελπίζει πως το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κανονικότητα για τα παιδιά της. Και την ευχή της ότι οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες θα παραμείνουν ιδιωτικές».

Το γραφείο της επισημαίνει πως θα ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο της υγείας της μονάχα όταν υπάρχουν «σημαντικές νέες πληροφορίες για να μοιραστεί».

Δεν υπήρξε καμία ένδειξη σχετικά με τους λόγους της νοσηλείας της 42χρονης πριγκίπισσας, όμως, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η Κέιτ δεν πάσχει από καρκίνο.

Η Κέιτ έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή της ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν η βασιλική οικογένεια πραγματοποίησε την ετήσια επίσκεψή της στην εκκλησία για να παρακολουθήσει την τελετή, κοντά στην οικία του βασιλιά Καρόλου στο Σάντριγκχαμ, στην ανατολική Αγγλία και δεν παρουσίαζε σημάδια αδιαθεσίας.

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Τα ιρανικά πλήγματα στο Πακιστάν είχαν στόχο «ιρανική τρομοκρατική ομάδα» – Το Πακιστάν ανακαλεί τον πρεσβευτή του και διώχνει τον Ιρανό πρέσβη

Ερυθρά Θάλασσα: «Τρόμος» στη ναυσιπλοΐα λόγω των επιθέσεων των Χούθι – Κίνδυνος για «ντόμινο» ανατιμήσεων και καθυστερήσεων

Ανησυχία στη Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48