search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:23
MENU CLOSE

Καστανίδης: Εξευτελισμός της πλανητικής πολιτικής ελίτ η έκκληση των μεγιστάνων στους ισχυρούς του Νταβός να φορολογηθούν

17.01.2024 19:31
xaris kastanidis 876- new

Στην έκκληση των περισσοτέρων από 250 μεγιστάνων του πλούτου στην πολιτική ελίτ που έχει συγκεντρωθεί στο Νταβός, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, να εισαγάγουν φόρους στον πλούτο, προκειμένου να συγκεντρωθούν κεφάλαια για καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες ανά τον κόσμο, αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο ο Χάρης Καστανίδης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζει απόλυτο εξευτελισμό της πλανητικής πολιτικής ελίτ, την «έκκληση 250 πλουσίων προς το οικονομικό φόρουμ του Νταβός: ” επί τέλους φορολογήστε μας στο όνομα του δημοκρατικού μέλλοντος».

Υπενθυμίζεται ότι σε επιστολή τους οι μεγιστάνες του παγκόσμιου πλούτου αναφέρουν προς τους ηγέτες της παγκόσμιας ελίτ:  «Το αίτημά μας είναι απλό: Σας ζητάμε να μας φορολογήσετε, εμάς, τους πιο πλούσιους της κοινωνίας…Αυτό δεν θα αλλάξει ριζικά το βιοτικό μας επίπεδο, δεν θα οδηγήσει στο να στερηθούν κάτι τα παιδιά μας, ούτε θα βλάψει την οικονομική ανάπτυξη των εθνών μας. Θα μετατρέψει όμως τον ακραίο και μη παραγωγικό ιδιωτικό πλούτο σε επένδυση για το κοινό δημοκρατικό μας μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μπάρκας: Η συγκινητική εξομολόγηση του βουλευτή – «Η κόρη μου γεννήθηκε με ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή» (video)

Το ζήτημα της ακρίβειας έθιξαν πολίτες στον Μητσοτάκη – Συζήτηση με ηλικιωμένο για τον εξωδικαστικό

Ριζοσπαστική Αριστερά: Πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση από 45 διανοούμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:22