search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Κώστας Μπάρκας: Η συγκινητική εξομολόγηση του βουλευτή – «Η κόρη μου γεννήθηκε με ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή» (video)

17.01.2024 10:14
kostas_barkas

Σε μια προσωπική εξομολόγηση αναφορικά με την οικογένειά του προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

Μιλώντας στο Kontra και με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών, ο Κώστας Μπάρκας υπογράμμισε πως όταν μιλάμε για γάμο μιλάμε και για τεκνοθεσία και πρόσθεσε πως η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή αφορά και τα ετερόφυλα ζευγάρια.

«Εμένα η κόρη μου γεννήθηκε με ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, γιατί εγώ είχα το πρόβλημα και δεν μπορούσαμε με φυσιολογικό κατά τ’ άλλα τρόπο να αποκτήσουμε παιδί. Άρα απευθυνθήκαμε σε έναν γιατρό και μας βοήθησε ιατρικώς να κάνουμε παιδί. Αυτά τα ζητήματα, επειδή είναι πάρα πολύ λεπτά και αφορούν παιδιά και ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν αγάπη στα παιδιά, θα πρέπει να σταματήσει αυτή η συζήτηση και αυτό το πράγμα που δυστυχώς εκλεγμένοι βουλευτές βάζουν στη συζήτηση» ειπε συγκινημένος ο βουλευτής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δήλωση του Κώστα Κυρανάκη που τάσσεται υπέρ του γάμου αλλά κατά της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολιάζοντας:

«Ο κ. Κυρανάκης έχει τελειώσει κατά τ’άλλα τη Νομική. Θα έπρεπε να γνωρίζει λοιπόν ότι ο αστικός κώδικας της χώρας μας από το 1946 λέει ότι γάμος=τεκνοθεσία».

Διαβάστε επίσης:

Πανηγυρίζουν οι θιασώτες του Ευρωσοσιαλισμού στον ΣΥΡΙΖΑ με τη δήλωση Γκαρθία – Πέρεθ

Η νέα επίθεση Μωραΐτη σε Κασιμάτη εξοργίζει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ερωτήματα για Κασσελάκη

Ο γιατρός Παπανικολάου πόσταρε το εκκαθαριστικό του Φεβρουαρίου για να δείξει τις χαμηλές αμοιβές στο ΕΣΥ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:14