search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Κτηνωδία στα Γρεβενά: «Αντίκρισα ένα σφαγείο» λέει ο ιδιοκτήτης των αλόγων (Photos)

18.01.2024 19:01
aloga-new

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης αλόγων στη Σαμαρίνα των Γρεβενών όπου εντόπισε τα άλογά του πυροβολισμένα και τεμαχισμένα.

Οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τα άλογα και στη συνέχεια άρχισαν να τα τεμαχίζουν.

Μιλώντας την Πέμπτη (18/1) στο Mega ο άνθρωπος που είχε τα άλογα είπε ότι οι εικόνες που είδε το απόγευμα της Τετάρτης τον έκαναν να παγώσει, αφού ποτέ δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έβλεπε κάτι τέτοιο.

«Τέσσερα άλογα, τα πυροβόλησαν. Τα τραβήξανε με το αυτοκίνητο, τα βάλανε σε μια γωνιά εκεί και τα ξεκοκκαλίσανε», είπε.

Οι δράστες «έβγαλαν τα πόδια, έβγαλαν τα κρέατα από την σπονδυλική στήλη και τα πήρανε. Τα πήραν για φαγητό τώρα, δεν ξέρω. Πήραν τα μπούτια τα μπροστινά, τις πλάτες. Ένα σφαγείο, ένα μακελειό. Μιλάμε τέτοιο πράγμα ούτε τα αγρίμια».

Όπως είπε, στον στάβλο υπήρχαν και άλλα άλογα, που άρχισαν να τρέχουν και χάθηκαν στο βουνό. Ως τώρα δεν έχει καταφέρει να τα εντοπίσει.

Ο ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην αστυνομία, που ερευνά το υλικό από κάμερες στην περιοχή, χωρίς οι έρευνες να έχουν αποδώσει κάτι. Εν τω μεταξύ και οι φιλοζωικές της περιοχής προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για το σοκαριστικό περιστατικό.

Τέλος, ο ιδιοκτήτης είπε ότι δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και αποδίδει την επίθεση σε άτομα που παρακολουθούσαν το σημείο για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο ξέσπασμα στην Πρόεδρο του δικαστηρίου – «Μπορεί να έκανα λάθος στη δόση του φαρμάκου»

Καιρός: Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο – Η πρόβλεψη των μετεωρολόγων

Greek Mafia: Ποινική δίωξη για 16 αδικήματα, 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα, από τον εισαγγελέα στους τρεις συλληφθέντες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:44