search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:52
MENU CLOSE

Αττική: Επιτήδειοι έμπαιναν νύχτα σε οικοδομές και έκλεβαν υλικά – Τα μετέφεραν ακόμα και με…νεκροφόρα

19.01.2024 21:36
NEKROFORA
Eurokinissi

Συννελήφθη συμμορία από τη Γλυφάδα που έκλεβε υλικά από νεοαναγειρόμενες οικοδομές σε διάφορες περιοχές στην Αττική και στη συνέχεια τα…πουλούσε.

Συγκεκριμένα συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (17/01/2024) στη Γλυφάδα ένας 56χρονος για τις κλοπές υλικών από οικοδομές στην Αττική καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τα μετέφερε με φορτηγό για να τα πουλήσει σε άλλα άτομα στη Γλυφάδα. Ο 56χρονος εντοπίστηκε στη Γλυφάδα με τα υλικά από τις οικοδομές από άνδρες της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στο τμήμα για να διαπιστωθεί από που προέρχονται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 56χρονος μαζί με άλλα άτομα είχαν συστήσει συμμορία και έκλεβαν υλικά από οικοδομές στην Αττική, τουλάχιστον από τον Μάιο του 2023. Η συμμορία χτυπούσε βραδυνές ώρες σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές, έκλεβαν τα υλικά και τα πούλαγαν άμεσα. Να σημειωθεί πως για τη μεταφορά τους χρησιμοποιούσαν φορτηγά οχήματα αλλά και μια νεκροφόρα!

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών με την ίδια μέθοδο από οικοδομές σε Βούλα, Βάρη, Νέα Κηφισιά και Νίκαια, ενώ τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στο φορτηγό του 56χρονου αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και το φορτηγό κατασχέθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Δεν αποκλείει η αστυνομία την εμπλοκή κι άλλου ατόμου στην εξαφάνιση του Μπάμπη – Αναζητούν στοιχεία σε video και στο χώμα

Mε τηλεκπαίδευση απαντά το υπουργείο Παιδείας στις καταλήψεις: Οι απουσίες μετράνε κανονικά

Δίκη για το Μάτι: «Είχαμε ένδεια μέσων και προσωπικού», είπαν τρεις αξιωματικοί της πυροσβεστικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32