search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:12
MENU CLOSE

Θα πάει τελικά στις Σπέτσες η Έλενα Ακρίτα –«Όση επίθεση και να μας κάνουν, δεν θα τους περάσει»

19.01.2024 20:13
akrita spetsew 654- new

Την απόφασή της να ταξιδέψει τελικά το Σάββατο στις Σπέτσες για τις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η βουλευτής του κόμματος Έλενα Ακρίτα.

Παρά τις αρχικές ενστάσεις της για το ύφος της πρόσκλησης που είχε στείλει η Θεοδώρα Τζάκρη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την κόντρα με τον Νίκο Καρανίκα, η κ. Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook, ενημέρωσε ότι αποφάσισε να πάει στις Σπέτσες, αφού η συνάντησή της με τον Στέφανο Κασσελάκη πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».

Υπενθυμίζεται ότι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν ήδη στο νησί και ξεκίνησε το τριήμερο εργασίας στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες: Το καλωσόρισμα Κασσελάκη στους βουλευτές και το «σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο» – Η χαλαρή ατμόσφαιρα, οι ροτόντες και οι απουσίες

ΚΚΕ για πρόταση Ιερώνυμου: «Διαφωνούμε να γίνει δημοψήφισμα για τον γάμο ομοφύλων, χρειάζεται διαχωρισμός κράτους-Εκκλησίας»

Τα… παραλειπόμενα των Σπετσών: Το leather look της Τζάκρη, τα γλυκά του Φάμελλου και η… απόβαση των δημοσιογράφων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:07