search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:42
MENU CLOSE

ΕΟΦ: Ανακαλούνται παρτίδες οφθαλμικού τζελ

19.01.2024 18:20
eof-new

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προχώρησε στην ανάκληση διακίνησης και διάθεσης παρτίδων οφθαλμικού τζελ, λόγω τυπογραφικού λάθους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ, απαγορεύει τη διακίνηση και τη διάθεση των παρτίδων 693, με ημερομηνία λήξης την 31η Ιανουαρίου 2025 και 703, με ημερομηνία λήξης την 30η Απριλίου 2025 του ιατροτεχνολογικού προϊόντος Recugel Eye Gel 10g, διότι έχει γραφτεί λάθος η ημερομηνία λήξης.

Ειδικότερα, γράφτηκε ότι η ημερομηνία λήξης του προϊόντος είναι έξι μήνες μετά το άνοιγμα, αντί για έξι εβδομάδες μετά το άνοιγμα.

Η παρούσα απόφαση εκδόθηκε από τον ΕΟΦ, για την ενίσχυση της προληπτικής εθελοντικής ανάκλησης της εταιρείας που διαθέτει το εν λόγω προϊόν στην ελληνική αγορά.

Η απόφαση

Διαβάστε επίσης:

Έκθεση της Αμερικανικής Εταιρείας Καρκίνου: Σημαντική αύξηση καρκίνων του παχέος εντέρου και του ενδομητρίου

ΕΚΑΒ: Παράδοση 10 νέων ασθενοφόρων – Στο «μικροσκόπιο» οι πόροι της υγείας από μικτή επιτροπή των υπ. Οικονομικών και Υγείας

Θεμιστοκλέους: Τρεις παρεμβάσεις για τις μεταμοσχεύσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:31