search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:57
MENU CLOSE

Σπέτσες: Η «μυστική» άφιξη Κασσελάκη, οι αποσκευές του και η «απόβαση» των βουλευτών (Video / Photos)

19.01.2024 14:31
syriza-spetses-vouleytes

«Απόβαση» στις Σπέτσες του Στέφανου Κασσελάκη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για τις τριήμερες εργασίες του κόμματος στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Οι βουλευτές επέλεξαν να φθάσουν στο νησί είτε μέσω οδικής διαδρομής είτε δια θαλάσσης, με τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη να φθάνει μετά τα μεσάνυχτα, στο κεντρικό λιμάνι, «παραπλανώντας» τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν με θαλάσσιο ταξί στην προβλήτα κοντά στο σπίτι του. Στην προβλήτα έφθασαν τελικά μόνο… οι αποσκευές του.

Από τους 36 βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ το «παρών» στις Σπέτσες – λίγες ώρες μετά το επεισόδιο Ακρίτα-Καρανίκα – θα δώσουν 33 καθώς θα απουσιάζουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη.

Η Έλενα Ακρίτα είχε εξαρχής εκφράσει τις αντιρρήσεις της για το τριήμερο εργασίας στο νησί, ενώ αύριο Σάββατο έχει προγραμματισμένη ομιλία για το δημογραφικό σε εκδήλωση του Independent.

Η Όλγα Γεροβασίλη δεν θα δώσει το «παρών» για λόγους υγείας.

Ανάμεσα στους βουλευτές που βρέθηκαν στον Πειραιά ήταν οι: Χρήστος Γιαννουλης, Πέτρος Παππάς, Μίλτος Ζαμπάρας, Κυριακή Μάλαμα, Καλλιόπη Βέτα, Αλέξανδρος Μεικοπουλος, Γιώργος Καραμερος, Χαράλαμπος Μαμουλάκης, Γιάννης Σαρακιωτης.

Το πρόγραμμα

Η πρώτη σύσκεψη στο νησί θα γίνει σήμερα στις 16.30 στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κατά τη διάρκεια των εργασιών, κάθε τομεάρχης θα προχωρήσει σε μια 10λεπτη εισήγηση, κατά την οποία θα παρουσιάσει με PowerPoint τις προτεραιότητες και το έργο στον τομέα ευθύνης του. Μετά από κάθε εισήγηση, θα ακολουθεί συζήτηση διάρκειας 20 λεπτών.

Στον Τομέα Οικονομικών έχει προβλεφθεί να δοθεί περισσότερος χρόνος, που ωστόσο δεν θα ξεπεράσει τα 60 λεπτά.

Απόψε Παρασκευή, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σπίτι του.

Η συνάντηση εργασίας θα συνεχιστεί αύριο, από νωρίς το πρωί, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ακολούθως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι προγραμματισμένο να δειπνήσουν σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού. Την Κυριακή το πρωί δε, θα ξεκινήσουν οι αναχωρήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Γάμος ομόφυλων: Πάει για του… Αγίου Βαλεντίνου η ψήφιση του νομοσχεδίου – Ποιοι βουλευτές επιμένουν να διαφωνούν

Νίκος Ταχιάος: Δεν σταματούν οι εργασίες για το Μετρό στα Εξάρχεια

Μητσοτάκης σε Bloomberg: Στο επόμενο υπουργικό το ν/σ για τα ομόφυλα – Ελκυστική για επενδύσεις η Ελλάδα

Μιχελογιαννάκης: Κόμμα σε κώμα ο ΣΥΡ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:57