search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:05
MENU CLOSE

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Υπάρχουν διάφοροι δράστες» – «Βόμβα» από τον δικηγόρο της οικογένειας

20.01.2024 17:45
mesologgi-121

Σημαντικές αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι έκανε ο δικηγόρος της οικογένειάς του 30χρονου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega, ανέφερε: Ο κρεοπώλης «έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς, και όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και δεύτερον, ότι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο».

»Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια. Καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία», πρόσθεσε.

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του μάλλον το γνωρίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων και έκανε λόγο για «ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή».

«Στο παρελθόν, υπήρξαν δύο μεγάλες υποθέσεις, που χωρίς να έχουμε πτώμα, οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και φυλακιστεί. Δεν είναι δεδομένο πως εφόσον δεν υπάρχει πτώμα, δεν θα κατηγορηθούν άνθρωποι. Δεν αρκεί για την οικογένεια να λογοδοτήσουν οι δράστες αλλά να βρεθεί κάτι από αυτόν τον άνθρωπο», είπε επίσης, μεταξύ άλλων.

Ειδικός σκύλος ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων στις έρευνες

Στο μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου συνεχίζονται. Όπως έγινε γνωστό στις έρευνες συμμετέχει και ορκωτός εκπαιδευτής με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων, που είναι και ο μοναδικός στην Ελλάδα.

Τις έρευνες παρακολουθεί προσωπικά ο Αστυνομικός Δ/ντης Αιτωλίας, Απόστολος Καπνιάρης, ο οποίος έχει εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή επιπλέον 4 ατόμων – 2 ανδρών και 2 γυναικών – τα οποία έχουν προσαχθεί.

Είναι χαρακτηριστικό από την πλευρά των αστυνομικών αρχών ότι δεν υπάρχουν διαρροές, σχετικά με τα νέα πρόσωπα καθώς, κατά το ρεπορτάζ, η δικογραφία είναι τεράστια και οι αρμόδιοι «ξεσκονίζουν» όλα τα στοιχεία ώστε να δοθεί απάντηση.

Συγκρατούμενος του κρεοπώλη: «Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε»

Συγκρατούμενος του κρεοπώλη στα κρατητήρια της ασφάλειας Μεσολογγίου έκανε αποκαλύψεις για τη στάση του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Ο συγκρατούμενος σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», προσπαθούσε να κάνει τον κρεοπώλη να μιλήσει και να μάθει πληροφορίες για τον αγνοούμενο Μπάμπη.

«Ξημερώματα Κυριακής ή Σάββατο, πήγα στο μπάνιο και τον άκουσα μέσα στον ύπνο του ροχάλισε και έλεγε: ‘τι έκανες ρε μ…’.

Ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη τον ρώτησε πότε έμαθε ότι το παιδί αγνοείται και του απάντησε: «Την άλλη μέρα γιατί είχε πάει για κυνήγι και ξύπνησε έξι το πρωί. Μου είπε ότι πήγε στα Κλεπά που είναι 2,5 ώρες δρόμος».

Σύμφωνα με τον συγκρατούμενό του ο κρεοπώλης όσο ήταν στο κελί ήταν αγχωμένος και έλεγε ότι είχε «μπλέξει» και πως «το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρουν».

Προκείμενου να του ανοιχτεί ώστε να καταλάβει τι είχε συμβεί, του είπε ψέματα πως και ο ίδιος το 2004 είχε διαπράξει φόνο. «Ήθελα να τον λύσω να μιλήσει, μπας και μου πει τίποτα για το παιδί, γιατί υπάρχει και μια μάνα έξω. Μετά με ρώταγε για τον Κορυδαλλό. Πώς είναι ο Κορυδαλλός και για τα μεροκάματα», είπε ακόμα.

«Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Πεσμένος και στεναχωρημένος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι», είπε ακόμα.

Όσον αφορά για τις χρηματικές διαφορές με τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης είπε στον συγκρατούμενό του ότι του χρώσταγε 6.000 ευρώ και πώς πήγε από το μαγαζί και του τα έδωσε.

Ωστόσο, όπως είπε όταν έρχονταν οι αστυνομικοί να τον πάρουν για ανάκριση, άλλαζε εντελώς ψυχολογία. «Έδειχνε με την ψυχολογία του ότι δεν συμβαίνει κάτι, ότι είμαι καθαρός και θα αποφυλακιστώ και θα φύγω», είπε ακόμα.

«Έλεγε αρκετές φορές ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε», κατέληξε ο συγκατούμενος του κρεοπώλη.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Βουτιά» 18 βαθμών έκανε ο υδράργυρος – Ποιοι δρόμοι είναι επικίνδυνοι λόγω παγετού

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Ειδικός σκύλος ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων στις έρευνες

Λαζόπουλος για τεκνοθεσία και γάμο ομοφύλων: «Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:03