search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο επιβαρύνει τον 50χρονο κρεοπώλη (Video)

20.01.2024 11:42
mesologi2

Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες από την μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη να είναι ο βασικός ύποπτος.

Οι κάμερες της περιοχής έχουν εντοπίσει τις κινήσεις του, με τον ίδιο να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή και να έχει κενά μνήμης για τα 50 κρίσιμα λεπτά που ενδεχομένως ήταν αυτά που οδήγησαν στην εξαφάνιση του άτυχου νέου.

Η οικογένεια του Μπάμπη κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να μιλήσει, έστω και ανώνυμα, για να δοθεί ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζουν.

Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί στη δημοσιότητα κάποια από τα βίντεο με τις κινήσεις του 50χρονου, ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη κοντά σε φωτοβολταϊκό πάρκο.

Ο 50χρονος φέρεται να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο μετά τις εννιά το βράδυ, δίχως λόγο, κάτι που ερευνούν οι αρχές με κάθε λεπτομέρεια.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί έστω και ένα στοιχείο, με την οικογένεια να κάνει τη δική της έρευνα για τον άνθρωπό τους.

Μεταξύ άλλων, ο φερόμενος ως δράστης μεταφέρθηκε σε άλλο ΑΤ προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλειά του.

Συγκρατούμενος του κρεοπώλη: «Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε»

Ένας συγκρατούμενος του κρεοπώλη στα κρατητήρια της ασφάλειας Μεσολογγίου έκανε αποκαλύψεις για τη στάση του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Ο συγκρατούμενος σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», προσπαθούσε να κάνει τον κρεοπώλη να μιλήσει και να μάθει πληροφορίες για τον αγνοούμενο Μπάμπη.

«Ξημερώματα Κυριακής ή Σάββατο, πήγα στο μπάνιο και τον άκουσα μέσα στον ύπνο του ροχάλισε και έλεγε: ‘τι έκανες ρε μ…’.

Ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη τον ρώτησε πότε έμαθε ότι το παιδί αγνοείται και του απάντησε: «Την άλλη μέρα γιατί είχε πάει για κυνήγι και ξύπνησε έξι το πρωί. Μου είπε ότι πήγε στα Κλεπά που είναι 2,5 ώρες δρόμος».

Σύμφωνα με τον συγκρατούμενό του ο κρεοπώλης όσο ήταν στο κελί ήταν αγχωμένος και έλεγε ότι είχε «μπλέξει» και πως «το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρουν».

Προκείμενου να του ανοιχτεί ώστε να καταλάβει τι είχε συμβεί, του είπε ψέματα πως και ο ίδιος το 2004 είχε διαπράξει φόνο. «Ήθελα να τον λύσω να μιλήσει, μπας και μου πει τίποτα για το παιδί, γιατί υπάρχει και μια μάνα έξω. Μετά με ρώταγε για τον Κορυδαλλό. Πώς είναι ο Κορυδαλλός και για τα μεροκάματα», είπε ακόμα.

«Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Πεσμένος και στεναχωρημένος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι», είπε ακόμα.

Όσον αφορά για τις χρηματικές διαφορές με τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης είπε στον συγκρατούμενό του ότι του χρώσταγε 6.000 ευρώ και πώς πήγε από το μαγαζί και του τα έδωσε.

Ωστόσο, όπως είπε όταν έρχονταν οι αστυνομικοί να τον πάρουν για ανάκριση, άλλαζε εντελώς ψυχολογία. «Έδειχνε με την ψυχολογία του ότι δεν συμβαίνει κάτι, ότι είμαι καθαρός και θα αποφυλακιστώ και θα φύγω», είπε ακόμα.

«Έλεγε αρκετές φορές ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε», κατέληξε ο συγκατούμενος του κρεοπώλη.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: «Πρόεδρος και εισαγγελέας είναι προκατειλημμένες»

AAΔΕ: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά την Κυριακή 21 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:43