search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:17
MENU CLOSE

Γερμανού για Νταλάρα: «Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε»

20.01.2024 16:40
germanou

Το μέρος του Γιώργου Νταλάρα για την κριτική που άσκησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τον Real FM πήρε η Ναταλία Γερμανού.

«Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί όρθιοι και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιον λόγο», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή της στον ALPHA, εν αντιθέσει με άλλους παρουσιαστές.

«Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον κύριο Μπογιόπουλο για ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη… και τον περιμένουμε όλοι – και δεν βγάζω καθόλου την ουρά της δικής μας εκπομπής απ’ έξω – για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η… γνώμη του. Και μας άδειασε μεμιάς όλους και πολύ καλά μας έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε Γίνεται».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Συνελήφθη σκιτσογράφος – «Να αφεθεί ελεύθερος» απαιτεί η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων

Τσουρός για Νταλάρα: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια – Αν θεωρεί τις απόψεις του σκουπίδια, υπάρχει θέμα»

Φως στο τούνελ: Πρεμιέρα στα… κόκκινα για την Αγγελική Νικολούλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:17