search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:10
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ – Σπέτσες: Σε γνωστή ταβέρνα το δείπνο Κασσελάκη στους βουλευτές – «Ελιγμοί» για να αποφύγουν τις κάμερες (Photos)

20.01.2024 22:18
SYRIZA

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της δεύτερης μέρας του τριημέρου των Σπετσών που οργάνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες θα συνεχιστούν και αύριο το πρωί τελικά.

Ακολουθεί το γεύμα στην γνωστή ταβέρνα των Σπετσών «Το Νερό της Αγάπης» στο οποίο τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και οι βουλευτές έφτασαν μετά από ειδική επιχείρηση, κατά την οποία προσπάθησαν να παραπλανήσουν τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους τηλεοπτικούς φακούς (αν και όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν).

Οι βουλευτές έφυγαν χωριστά με το βανάκι και ταξί, ενώ ο πρόεδρος έφυγε μόνος του χωρίς να γίνει αντιληπτός, καθώς όπως φαίνεται – και από τον τρόπο που έφτασε στο νησί – έχει αποφασίσει να κρατήσει τις εργασίες του τριημέρου όσο γίνεται μακριά από τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης:

Στις Σπέτσες ο Τάιλερ, βόλτα με την Φάρλι

Οι σίγουροι του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου

Με απόλυτη μυστικότητα κατέφθασαν στις Σπέτσες Δούρου και Κασιμάτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09