search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Βόλος: Συγκέντρωση για τον Βασίλη Μάγγο λίγες μέρες πριν τη δίκη

20.01.2024 20:37
MAGGOS

Συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στην πόλη του Βόλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ενόψει της δίκης για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του Βασίλη Μάγγου κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας.

«Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη, ποτέ μην ξεχαστεί τι έκαναν στον Βασίλη», φώναξαν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι. 

Η δίκη έχει οριστεί για τις 24 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Μάγγος είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό, από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους συλληφθέντες διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών στις 13 Ιουνίου του 2020.

Ο ίδιος είχε καταγγείλει τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Βρίσκομαι στο νοσοκομείο με 6 ή 7 κατάγματα στα πλευρά και με θλάση στο συκώτι και την χοληδόχο κύστη, χτυπημένος άγρια και βασανισμένος από τις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ,ΟΠΚΕ,Ασφάλεια)».

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 19 Ιουνίου, σε νέα του ανάρτηση έγραφε: «Και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. 2-3 μήνες αποθεραπεία και ποιος ξέρει πόσα χρόνια και αν θα βρω το δίκιο μου…».

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Εκχιονιστικό συγκρούστηκε με νταλίκα – Αποκλείστηκαν αυτοκίνητα στην Ε.Ο. Σερρών – Θεσσαλονίκης (Video)

Χαλκίδα: Φίλοι από παιδιά ο 43χρονος με τον σύζυγο της γυναίκας που τον σκότωσε – «Τον παρενοχλούσε, αλλά δεν περίμενα να φτάσει εκεί»

Καιρός: Χιονίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Στα «λευκά» Ωραιόκαστρο, Πεύκα, Χορτιάτης και Ασβεστοχώρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:47