search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:18
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: «Ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόταν στο σύστημα – Δεν είναι influencer του TikTok»

21.01.2024 14:55
ntalaras

Ένταση προκλήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», όταν η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού τόνισε ότι ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόταν στο σύστημα της δημοσιογραφίας γενικότερα και όχι στους δημοσιογράφους στους οποίους ξέσπασε.

Ο συνεργάτης της Δημήτρης Πανόπουλος είχε διαφορετική άποψη από εκείνη. «Επειδή έχω βρεθεί στον δρόμο είναι λίγο άσχημο όταν κάνεις μια δουλειά και να ακούσεις τέτοια άποψη. Είναι σαν να μιλήσεις με τον Γιώργο Νταλάρα που είναι σπουδαίος άνθρωπος ότι η γενιά του κατέστρεψε την Ελλάδα. Το ίδιο πράγμα είναι», είπε.

«Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Επειδή παρακολούθησα όλο το απόσπασμα που ανέβηκε, γιατί ήταν 15 λεπτά. Έχω την εντύπωση και αυτή είναι προσωπική μου άποψη, αυτό το tough love, ο στόχος του δεν ήταν τα παιδιά των 200 ευρώ όπως τα χαρακτήρισαν. Δεν είναι οι εργαζόμενοι! Ο Γιώργος Νταλάρας στην ουσία κατακεραύνωσε ένα ολόκληρο σύστημα της σημερινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και το πώς πάμε να καταντήσουμε την τηλεόραση. Θα έπρεπε να προάγει την ψυχή και κάνει λίγο πιο γκοσιποκιτρινόκουτσομποκάτι. Ήθελε να πει “Θέλω να πω στους καναλάρχες σας…”», επισήμανε από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού.

«Μα απευθύνθηκε στα παιδιά αυτά, στους πατεράδες τους, στα θέματα αρχών», τη διέκοψε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Καταλαβαίνω πως το λες. Αλλά θες να πει “Αγαπητέ κύριε Μαρινάκη, Αλαφούζου, Κυριακού θα έπρεπε να ντρέπεστε για την τηλεόραση που κάνετε;”. Ο Γιώργος Νταλάρας απευθύνθηκε στο σύστημα. Είπε “είστε κοτοπουλάκια”. Εξίσου “κοτοπουλάκι” νιώθω και εγώ του συστήματος που έχουμε κάνει την ψυχαγωγία σήμερα. Τι θα πει; Εξαιρείται ο Σπύρος Κεραμίδας επειδή είσαι σε σοβαρή εκπομπή και οι υπόλοιποι όχι; Τόσα χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας είναι στο προσκήνιο. Δεν θυμάμαι να του χτύπησαν την πόρτα να μιλήσει για το έργο του ή για μια συναυλία του. Ή έστω τη μέρα που βγήκε από την εκπομπή του Μπογιόπουλου. Να πουν “Πείτε μου για τον Τσιτσάνη, τι κάνετε αυτή την εποχή και μετά αν θέλετε να μας πείτε για τις δηλώσεις”. Είπαν κάποιοι “μπορούσε να τους πει φύγετε δεν θέλω να μιλήσω”. Μετά δεν θα λέγατε τι σνομπ; Μας έκανε φτου και έφυγε! Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας αξίζει περισσότερο σεβασμό από κάποιον Μη Νταλάρα που έχει βγάλει δύο δίσκους. Σε όλους οφείλουμε σεβασμό αλλά δεν μπορούμε να απευθυνθούμε οι δημοσιογράφοι σε όλους με τον ίδιον τρόπο. Δεν είναι influencer του TikTok», συνέχισε η Ναταλία Γερμανού.

«Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η παρουσιάστρια πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του τραγουδιστή μέσα από την εκπομπή της.

«Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί όρθιοι και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιον λόγο», ανέφερε.

«Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον κύριο Μπογιόπουλο για ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη… και τον περιμένουμε όλοι – και δεν βγάζω καθόλου την ουρά της δικής μας εκπομπής απ’ έξω – για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η… γνώμη τουΚαι μας άδειασε μεμιάς όλους και πολύ καλά μας έκανε», συνέχισε η Ναταλία Γερμανού προκαλώντας αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Γκρίνια» στον ΣΚΑΪ για τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης

Μπογιόπουλος για Νταλάρα: «Βρέθηκε απέναντι στις κρεατομηχανές που παριστάνουν τα όργανα της “ενημέρωσης”»

Απάντηση Μακαλιά σε Γερμανού: «Αν χειροκροτούν κι αυτοί όρθιοι τον Γιώργο Νταλάρα, να μη ξαναστείλουν δημοσιογράφο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:18