search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:06
MENU CLOSE

Copernicus: Η εντυπωσιακή δορυφορική εικόνα με τη χιονοκάλυψη σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία

22.01.2024 20:46
xionia-new

Δορυφορικά δεδομένα του ευρωπαϊκού δορυφόρου Sentinel-3 του ευρωπαϊκού προγράμματος Copernicus, που πέρασε πάνω από τη χώρα μας το πρωί της Δευτέρας (22/1), δείχνουν σε υψηλή ανάλυση την εκτεταμένη χιονοκάλυψη στην περιοχή της δυτικής Μακεδονίας από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε κυρίως τη βόρεια Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιφέρειας της δυτικής Μακεδονίας είναι καλυμμένο από χιόνι, εξαιρώντας ελάχιστες περιοχές γύρω από την τεχνητή λίμνη Πολυφύτου σε χαμηλά υψόμετρα.

Εκτός της δυτικής Μακεδονίας, χιονοκάλυψη παρατηρείται και σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, όπως στο Κιλκίς καθώς και σε περιοχές του κάμπου του Αξιού.

Διαβάστε επίσης:

Εκτός ελέγχου ο Αχιλλέας Μπέος: Απείλησε με ξυλοδαρμό δημοτικό σύμβουλο (Video)

Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία: Θα βραβεύσει τον σκύλο – ανιχνευτή και τον εκπαιδευτή του που εντόπισαν τη σορό του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Άργησε… αλλά το έστρωσε στην Πάρνηθα: Βόλτα και χιονοπόλεμος από τους Αθηναίους (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:00