search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:27
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Απολογείται σήμερα ο κρεοπώλης – Οι έρευνες για τον Μπάμπη και ο πιθανός συνεργός (videos)

22.01.2024 09:14
mesologgi191

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζονται, στο Μεσολόγγι, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

Ο 50χρονος, που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε ΑΤ της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κατηγορούμενος έχει φτάσει από τις 7 το πρωί στα δικαστήρια Μεσολογγίου κάτω από άκρα μυστικότητα και αναμένεται να απολογηθεί αργότερα.

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

«Συναγερμός» κατά τη διάρκεια των ερευνών

Στις έρευνες για τον Μπάμπη συμμετέχει ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Όπως αναφέρει το pelop.gr το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) σήμανε συναγερμός καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που ερευνούσε συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας, φέρεται να μύρισε κάτι. Ο χειριστής του ενημέρωσε αμέσως τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να σηκώσει drone και να το ελέγξει.

Πρόκειται για ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας, όπου όμως εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν δεν ήταν δυνατόν επιτόπιος έλεγχος. Μόλις πέσουν οι άνεμοι, οι πυροσβέστες θα ερευνήσουν το σημείο αρχικά με το drone και εν συνεχεία με τη βοήθεια δύτη.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Διαψεύδει τον βιασμό ο δικηγόρος της 39χρονης – «Δεν είχε ερωτική εμμονή με το θύμα» (videos)

Κακοκαιρία: Δεμένα παραμένουν τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δεύτερα 22 Ιανουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:21