search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:46
MENU CLOSE

Ρεκόρ τηλεθέασης σεζόν, μέχρι τώρα, από την πρεμιέρα της σειράς «Famagusta»

22.01.2024 19:09
famagusta-new

Ήταν το- πολυαναμενόμενο- τηλεοπτικό γεγονός στο δεύτερο ημίχρονο της σεζόν η πρεμιέρα της σειρά «Famagusta» του Mega. Λογικό να καταφέρει υψηλή τηλεθέαση. Λογικό και το ρεκόρ. Μη αναμενόμενο ίσως σε αυτή την έκταση.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ήταν μακράν το καλύτερο του Σαββατοκύριακου και συγκέντρωσε πάνω από ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές χθες βράδυ στο Mega.

Το δεύτερο σε δημοτικότητα πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου ήταν το κυριακάτικο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που κατάφερε να συγκεντρώσει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 841.000 τηλεθεατές. Ήταν δε το πρόγραμμα που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο του περασμένου Σαββάτου το τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Δεύτερη επιλογή του Σαββάτου ήταν το σε επανάληψη επεισόδιο του τηλεπαιχνδιού «Ο τροχός της τύχης» και τέταρτη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το οποίο ήταν φαίνεται να επέλεξαν 590.000 από όσους είχαν προτιμήσει νωρίτερα το τηλεπαιχνίδι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Καλύτερο Σαββατιάτικο πρόγραμμα του Σκάι ψηφίστηκε η μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους» και τιμώμενη καλλιτέχνιδα την Ελένη Βιτάλη η οποία αναδείχθηκε στην τέταρτη βαθμίδα της κλίμακας Nielsen για την ημέρα.

Σχεδόν 530.000 τηλεθεατές επέλεξαν για την ενημέρωση τους το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, 521.000 ζευγάρια μάτια είδαν την εκπομπή «Kitchen lab» με τον Άκη Πετρετζίκη, το κοινό τους είχαν οι «Απαράδεκτοι» του Mega και τη 10αδα του Σαββάτου συμπλήρωσε η ελληνική κωμωδία «Κρίμα το μπόι σου».

Στο Top 10 της Κυριακής τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα αναδείχθηκε το «Ναυάγιο» και τέταρτη το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Στη μέση της δεκάδας ήταν το ριάλιτι «Survivor» το οποίο «ψήφισαν» 697.000 τηλεθεατές.

Η επικαιρότητα ώθησε τρία δελτία ειδήσεων στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης και ανάμεσα τους πλασαρίστηκαν η απίθανη ελληνική κωμωδία «Ο μπακαλόγατος» και η εκπομπή «Kitchen lab». 

Διαβάστε επίσης:

«Famagusta»: Παραδοξότητες στην πρεμιέρα της MEGAλης σειράς προκαλούν ερωτηματικά για τη συνέχεια

Ο «Εκατομμυριούχος» ισοφάρισε σε τηλεθέαση τη «Γη της ελιάς» την Παρασκευή

Αναβρασμός στο «Κόκκινο 105.5»: Εργαζόμενοι καταγγέλλουν τον διευθυντή του σταθμού για απειλές και ρεβανσισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:45