search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Βελόπουλου με Κεραμέως – Λιβάνιο

23.01.2024 12:58
velopoulos_makrygiannis_new

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή, στον απόηχο της αιφνιδιαστικής τροπολογίας Κεραμέως για την επέκταση της επιστολικής ψήφου και στις εθνικές εκλογές ο Κυριάκος Βελόπουλος με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών. 

Η αρνητική στάση της Ελληνικής Λύσης προκάλεσε την αντίδραση της Νίκης Κεραμέως που θύμισε ότι το 2019 αλλά και το 2021 το κόμμα Βελόπουλου είχε καταθέσει πρόταση νόμου υπέρ της επιστολικής ψήφου. Τα αίματα άναψαν με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά πως τάσσεται μεν υπέρ, αλλά «δεν θα επιτρέψουμε στη ΝΔ να κάνει καλπονοθεία, δεν θα ψηφίζουν οι νεκροί και τα δέντρα επειδή το θέλετε εσείς (σ.σ. ΝΔ)».

Στην κόντρα παρενέβη και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, αποδίδοντας την κωλ@@@ Βελόπουλου στο γεγονός ότι η Ελληνική Λύση πήρε μόνο 0,94% από τους απόδημους στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

«Εσείς συμφωνείτε να ψηφίσουν οι βρικόλακες και νεκροί, εμείς μόνο οι Έλληνες», αντέτεινε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με τον Θεόδωρο Λιβάνιο να σχολιάζει: «Ούτε πουλάμε βυζαντινά, ούτε τέτοια πράγματα, αν έχετε μια καταγγελία ότι έχει ψηφίσει νεκρός να την κάνετε αλλιώς είναι λόγια του αέρα». 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επέμεινε, λέγοντας πως υπάρχει δήλωση του κ. Λιβάνιου στη δημόσια τηλεόραση ότι υπάρχουν 500.000 εγγεγραμμένοι νεκροί και πρόσθεσε: «Έφυγες για την καρέκλα από το ΠΑΣΟΚ, εγώ άφησα την καρέκλα».

Διαβάστε επίσης:

Χαρίτσης: Καλώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν και επί της αρχής την επιστολική μετά το ατόπημα Κεραμέως

Γιώτα Πούλου: «Η Κεραμέως κατέφυγε σε μία απαράδεκτη για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα εκτροπή»

Θεόφιλος Ξανθόπουλος για επιστολική ψήφο: Η ΝΔ δεν θα υφαρπάξει την συναίνεσή μας, είναι τραγικά μόνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:36