search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Νεκροί ένας 23χρονος και μία 15χρονη, χαροπαλεύει ο τρίτος επιβάτης

23.01.2024 10:41
TROXAIO_ARXEIO

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που έγινε τα μεσάνυχτα στον δρόμο Κυπαρισσιας – Φιλιατρών.

Το δυστυχημα έγινε όταν το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, και έπεσε σε δέντρο και στη συνέχεια σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Άμεσα στο σημείο ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία που συνέδραμε με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες στις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Δυστυχώς λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ανασύρθηκε νεκρός ο συνοδηγός του οχήματος ένας 23χρονος άνδρας ενώ μια 15χρονη κοπέλα κατέληξε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Βαριά τραυματισμένος είναι ένας ακόμα άνδρας 31 ετών, ο οποίος αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης της υγείας του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χθες (22.1.2024) το βράδυ, στο 68,3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, στο οποίο επέβαιναν -3- ημεδαποί, 23χρονος, 31χρονος και ανήλικη, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια σε  προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου και ο τραυματισμός των υπολοίπων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα η ανήλικη κατέληξε.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Πολλαπλά τραύματα από φυσίγγια για αγριογούρουνα στο πτώμα του Μπάμπη – Ψάχνουν στον βάλτο για όπλο, κινητό και DNA

Χάρης Κωστόπουλος: Σήμερα η κηδεία του τραγουδιστή – Η επιθυμία της οικογένειας

Κιλκίς: Συνταξιούχος δασκάλα πούλησε το διαμερισμά της για να δωρίσει ασθενοφόρο στο νοσοκομείο (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:13