search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:58
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Ερωτηματικό η συνέχεια στη συνεργασία με το MEGA

24.01.2024 13:35
eleni_menegaki_new

Οι σχεδιασμοί των καναλιών για τη σεζόν 2024-2025 έχουν ήδη αρχίσει με χαλαρούς, για την ώρα, ρυθμούς, πλην όμως ημερομηνίες μεσοπρόθεσμα υπαγορεύουν την αντιμετώπιση συμβολαίων που οδεύουν στη λήξη τους.

Τον Απρίλιο συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που Ελένη Μενεγάκη και Mega τα είπανε και τα συμφωνήσανε. Η συνεργασία των δύο πλευρών σε περίπου τρεις μήνες ολοκληρώνει τον κύκλο της. 

Από καιρό είχε αναπτυχθεί μια φημολογία που ήθελε Μενεγάκη και Mega να μην έχουν- έστω- σκέψεις για επέκταση της συνεργασίας. Ακουγόταν ότι η παρουσιάστρια αισθανόταν πως έπρεπε να (ξανα)βάλει «άνω τελεία», όπως της αρέσει να λέει, στην τηλεοπτική πορεία της- το είχε κάνει το 2020 όταν ήταν στον Alpha– και, επίσης, πως στο Mega οι επιτελείς εξέταζαν δομικές αλλαγές στον στρατηγικό σχεδιασμό του και πως για την επόμενη σεζόν στο πλάνο δεν συμπεριλαμβανόταν η εκπομπή «Ελένη».

Λίγο πριν από την εκπνοή του 2023 αναπτύχθηκαν νέες συνθήκες που έφεραν τις δύο πλευρές στο τραπέζι των συζητήσεων. Προσφάτως ιθύνοντες του καναλιού και Ελένη Μενεγάκη διερεύνησαν τις επιλογές για διατήρηση της μεταξύ τους συνεργασίας. Η οικονομική διάσταση της συνεργασίας, με ότι αυτή συνεπάγεται, εκτιμάται πως θα είναι καταλύτης εξελίξεων.

Το Mega φαίνεται πως έχει διάθεση να διατηρήσει στο «οπλοστάσιο» του την παρουσιάστρια, φαίνεται επίσης πως επιθυμεί να γίνει επαναπροσδιορισμός της συμπόρευσης με διαφοροποιημένους όρους.

Η Μενεγάκη -γνωστή «σφίγγα»- θα τα ζυγίσει και θα επιλέξει τη στιγμή την οποία εκείνη θα κρίνει ότι είναι η κατάλληλη για να εκφράσει την απόφαση στους επιτελείς του σταθμού.

Το διάστημα, ως τον Απρίλιο, αναμένεται να είναι πυκνό σε -αθέατες για τους πολλούς- εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» στη συνεργασία παρουσιάστριας- καναλιού.

Διαβάστε επίσης:

Ενημερωτικές εκστρατείες σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για επιστολική ψήφο και ευάλωτους δανειολήπτες

Γιώργος Λιάγκας: Η στιγμή που ο παρουσιαστής «λυγίζει» στον τηλεοπτικό αέρα (Video)

Η «Καθημερινή» στηρίζει τον Ηλία Μακρή μετά την επίθεση Πολάκη – Το επίμαχο σκίτσο στο πρωτοσέλιδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42