search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:14
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Η στιγμή που ο παρουσιαστής «λυγίζει» στον τηλεοπτικό αέρα (Video)

24.01.2024 11:56
liagkas-new

Ζωντανή σύνδεση με τον αδερφό του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα πραγματοποίησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, με τον παρουσιαστή να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, συνομιλώντας μαζί του.

«Με πήρε η μάνα μου και με ρώτησε “πού είναι ο Σάκης”, της είπα “Μάνα τον χάσαμε”. Την κραυγή που άκουσα εύχομαι να μην την ακούσει κανείς από τη μάνα του. Βγήκα να μιλήσω για τη μνήμη του αδελφού μου, είχα την ανάγκη να δώσω την εικόνα του Σάκη» είπε αρχικά ο αδερφός του άτυχου ξυλουργού στο «Πρωινό», ενώ στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν το θύμα ήταν το ίδιο γλυκός χαρακτήρας όσο εκείνος.

«Όχι, ήταν πιο πολύ» αποκρίθηκε ο αδερφός του θύματος και «κατέρρευσε» συναισθηματικά, με τον Γιώργο Λιάγκα να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ζητώντας από τους συνεργάτες του να περάσουν σε διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Η «Καθημερινή» στηρίζει τον Ηλία Μακρή μετά την επίθεση Πολάκη – Το επίμαχο σκίτσο στο πρωτοσέλιδο

ΑΝΤ1: Αλλαγές στη βραδινή ζώνη προγραμμάτων με σημασία

MasterChef: Διαγωνιζόμενη έβρισε συμπαίκτη της, πιστεύοντας ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34