search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:01
MENU CLOSE

Ρωσία: Έπεσε μεταγωγικό με 74 επιβάτες – Η στιγμή της συντριβής (Video)

24.01.2024 12:34
ukraine new

Ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος με 74 επιβαίνοντες συνετρίβη στη περιοχή του Μπέλγκοροντ – στα σύνορα με την Ουκρανία – την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας που επικαλειται το RIA Novosty το αεροπλάνο μετέφερε Ουκρανούς αιχμαλώτους για ανταλλαγή κρατουμένων στην περιοχή.

Η επίσημη ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου, σύμφωνα με το RIA, αναφέρει ότι «περίπου στις 11 το πρωί, ώρα Μόσχας, ένα αεροπλάνο Il-76 συνετρίβη κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης πτήσης στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 65 Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιωτικοί, έξι μέλη πληρώματος και τρεις συνοδοί»

Το αεροπλάνο που συνετρίβη είναι ένα Ilyushin Il-76 το οποίο για άγνωστο λόγο έχασε ύψος και έπεσε με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια μπάλα φωτιάς.

Στην περιοχή του Μπέγλκοροντ κοντά στα σύνορα Ρωσίας με την Ουκρανία τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά με ρίψεις πυραύλων από τον ουκρανικό στρατό με τελευταία μια πυραυλική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο 25 ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης

Γερμανία: Παραλύουν εκ νέου οι σιδηρόδρομοι – Ξεκίνησε η εξαήμερη απεργία σε εμπορικά και επιβατικά τρένα (video)

Μπάιντεν: «Γενοκτόνος Τζο» – Επεισοδιακή ομιλία με συνεχείς διακοπές από φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές (videos/photos)

Καναδάς: Έξι νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους – Διασώθηκε μόνο ένας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:01