search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:11
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Stay tuned για τα 29 think tank του ΣΥΡΙΖΑ

25.01.2024 17:41
kasselakis 654- new

Την εκκίνηση της παρουσίασης των 29 think tanks ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω Instagram,  η οποία όπως είπε θα γίνει σιγά σιγά, συστήνοντας στο κοινό τα άτομα που θα τα στελεχώνουν, ανά κατηγορία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κάθε ένα από τα 29 think tank αντιστοιχεί σε μία θεματική ενότητα, και το επόμενα διάστημα θα παρουσιάζονται τα άτομα που τα στελεχώνουν, ανά μία κατηγορία τη φορά.

Στο βίντεο της προαναγγελίας σημειώνει ότι η Κουμουνδούρου έλαβε συνολικά 3.000 αιτήσεις, τονίζοντας «είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση, που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα». Αναφέρει επίσης πως πρόκειται για μια τομή του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτή είναι ότι δίνει θέσεις για την παραγωγή πολιτικής στους πολλούς και όχι σε έναν στενό κύκλο.

Ειδικότερα, στο haul που ανέβασε στο instagram αναφέρει τα εξής:

«Έχω λάβει πάρα πολλά dm’s, πάρα πολλά μηνύματα στο facebook πάρα πολλά e-mails από πάρα πολλούς από εσάς για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ. Πόσα θα είναι, ποιες θεματικές ποιοι θα είναι μέσα σε αυτά, τι δουλειά θα κάνουν, τι πολιτική θα παραγάγουν. 29 θεματικές ενότητες 29 think tanks. Μην αγχώνεστε, ένα – ένα. Θα παρουσιάσουμε τα άτομα ανά κατηγορία. Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις, βάση μίας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουνε θέσεις για την παραγωγή πολιτικής, σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε εσάς και ανταποκριθήκατε, πραγματικά συγκινητικά. Είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση, που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Λοιπόν, πήρατε μία γεύση από εδώ και πέρα stay tuned για περισσότερα».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Δεν θα πραγματοποιηθεί η «Ώρα του πρωθυπουργού» λόγω της ίωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ομόθυμη καταδίκη για την αγωγή Γρηγόρη Δημητριάδη κατά δημοσιογράφων για τις υποκλοπές

Γεωργιάδης για επιστολική ψήφο: «Η αντιπολίτευση έδειξε μία πολύ μεγάλη μικροψυχία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:11