search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:52
MENU CLOSE

Βαρβιτσιώτης: «Θέλω να προσφέρω στη ναυτιλία» – Η πρώτη δήλωση μετά την παραίτησή του από βουλευτής

25.01.2024 20:11
varvitsiotis 654- new

Απαντήσεις για τους λόγους της αποχώρησής του από την πολιτική κλήθηκε να δώσει ο πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που αιφνιδίασε με την παραίτησή του από βουλευτής της ΝΔ.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του , στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου,  ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θέλει να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ναυτιλίας στην χώρα μας και να βοηθήσει την πρωτοκαθεδρία που έχει η Ελλάδα στην θάλασσα, να την έχει και στη στεριά.

Ο πρωην πια βουλευτής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για ενασχόλησή του με τη ναυτιλία στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης στην συνέχεια απάντησε στη φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον ίδιο να παραιτείται γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Όπως είπε, ήταν ένας από τους λίγους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην αξιωματική αντιπολίτευση τότε, που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης.

Παράλληλα, σημείωσε πως η σχέση του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, παραμένει καλή και τόνισε πως μετά από μία διαδρομή 20 ετών ο κύκλος της κοινοβουλευτικής του παρουσίας λήγει εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης νωρίτερα την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι παραιτείται και αποχωρεί από την πολιτική σκηνή με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση MRB: Μπροστά με 18 μονάδες η ΝΔ, ισοπαλία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές

Πολάκης σε Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Φλωρίδης: Με τον νόμο Παρασκευόπουλου βγήκαν δολοφόνοι, βιαστές, ληστές – Η απάντηση του πρώην υπουργού




google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58