search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:14
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: «Φακέλωσαν» καταληψίες μαθητές – Τους πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφίες

27.01.2024 14:00
sxoleio_katalipsi

Μήνυση σε 7 μαθητές του Γυμνασίου Επισκοπής στο Ρέθυμνο υπέβαλε η Διευθύντρια του σχολείου επειδή τελεί υπό κατάληψη.

Οι μαθητές είχαν ενημερώσει τη Διευθύντρια ότι θα έληγε η κατάληψη το πρωί της Παρασκευής όμως όταν η διευθύντρια πήγε στο σχολείο και το είδε με λουκέτο τότε υπέβαλε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης ήτοι παρακώλυση λειτουργίας υπηρεσίας. 

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου σε δήλωσή της στο neakriti.gr αναφέρει: «Δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλές λεπτομέρειες για να τοποθετηθούμε πλήρως αλλά και ως ΕΛΜΕΡ και ως Εκπαιδευτικοί θεωρούμε ότι αυτά λύνονται με παιδαγωγική προσέγγιση και όχι με διώξεις που δεν αποφέρουν τίποτα θετικό». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 5 παιδιά της Γ’ γυμνασίου, ένα της B’ και ένα της Α’ γυμνασίου. Μετά τη μήνυση αστυνομικός από το Α.Τ Ρεθύμνου ενημερώσε τους γονείς των παιδιών και τα κάλεσε για καταθέσεις.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στη διάρκεια της κατάθεσης οι μαθητές έδωσαν δακτυλικά αποτυπώματα ως εν δυνάμει κατηγορούμενοι γεγονός που έχει αναστατώσει γονείς και σχολική κοινότητα. 

Διαβάστε επίσης:

Aπάντηση Κούγια στην ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων: «Λυπάμαι που δεν έχω μάθει να κάνω δημόσιες σχέσεις είτε με Εισαγγελείς είτε με Δικαστές»

Άγιος Παντελεήμονας: Ζήτημα χρόνου η σύλληψη του «δράκου των ασανσέρ» – 30χρονος στο στόχαστρο των Αρχών

Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: Η δική μου πρόταση θα είναι γραμμένη και δε θα σας πως πόσο θα διαρκέσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:12