search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Πειραιάς: 18χρονος πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο

28.01.2024 15:42
alkool

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Πειραιά που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 18χρονος νεαρός άνδρας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, στις 04:40 το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση να μεταβεί σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά. Εκεί βρήκε έναν νεαρό άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον 18χρονο να είναι σε αυτή την κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ωστόσο λίγη ώρα αργότερα το νοσοκομείο ενημέρωσε τις αρχές πως ο νεαρός κατέληξε.

Η Ελληνική Αστυνομία έκανε επιτόπια έρευνα στο σημείο όπου παρελήφθη ο 18χρονος στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά όπου και εντοπίστηκαν δύο άνδρες, ο ένας γεννηθείς το 1987 και ο άλλος το 1992 να φέρουν όπλα.

Πλέον η σορός του 18χρονο αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε επίσης:

Κτηνωδία στα Μέγαρα: Νέα υπόθεση …Όλιβερ – Προσοχή σκληρές εικόνες

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Συμβολικό κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας πριν τη σύσκεψη στο Μαξίμου

Αργία Τριών Ιεραρχών: Μετά τα σχολεία, καταργείται για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:54