search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:48
MENU CLOSE

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της 21χρονης που «έσβησε» από καρκίνο

28.01.2024 16:50
rafaela-pitsikali

Την ενίσχυση του Make – A – Wish για να συνεχίσει το έργο του είχε ως τελευταία επιθυμία η Ραφαέλα Πιτσικάλη, που άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια της Ραφαέλας Πιτσικάλη ζητά να εκπληρωθεί η επιθυμία της 21χρονης και αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές με σκοπό να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

«Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί ΜΑΣ», αναφέρουν οι συγγενείς της 21χρονης.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Ραφαέλας Πιτσικάλη

«Η Ραφαέλα ήξερε να μάχεται, να χαμογελά και να ονειρεύεται. Ήξερε, επίσης, να δίνει δύναμη σε άλλα παιδιά και νέους που αγωνίζονται απέναντι σε σκληρές και άνισες μάχες.

“Μπόρα είναι, θα περάσει», έλεγε. Και πέρασε. Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί ΜΑΣ. Εμείς, οι γονείς και τα αδέρφια της, θα ακολουθήσουμε όλες τις επιθυμίες της όπως φρόντισε με λεπτομέρεια να μας τις περιγράψει.

Η Ραφαέλα θέλει να συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκπλήρωση της ευχής της ήταν ένα ουράνιο τόξο μέσα στην καταιγίδα της. Αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές με σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Αντιπροσωπεία του Κάνε-Μια-Ευχή θα παρευρεθεί στην τελετή αποχαιρετισμού, ενώ όποιος θέλει να ενισχύσει τον σκοπό του Οργανισμού μπορεί να επικοινωνήσει στο 210 9637660 (εναλλακτικά: 6937 038414)».

Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα της

Ο πατέρας της 21χρονης, που έδωσε γενναία μάχη, με ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο που βοήθησε οικονομικά όλο αυτό το διάστημα δίνοντας μια «παράταση ζωής» στην κόρη του.

«Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας. Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ. Μπόρα ήταν και πέρασε. Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι. 24.01.2024», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Μάχη για τη ζωή δίνει δίχρονο αγόρι που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ψυχρή εισβολή: Κλείνει το βράδυ η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Θηβών, τι θα γίνει με τα σχολεία

Πειραιάς: 18χρονος πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:47