search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:46
MENU CLOSE

Άντζελα Γκερέκου: Επιστροφή στο θέατρο μετά από 26 χρόνια! (Photos)

29.01.2024 09:27
antzela-gkerekoy-new

Στο θεατρικό σανίδι μετά από 26 χρόνια ανεβαίνει η Άντζελα Γκερέκου, καθώς η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια» μαζί με τον Στέφανο Κυριακίδη στο θέατρο Coronet.

Μετά την τηλεοπτική τους συνεργασία στη «Γη της Ελιάς», οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται και στη σκηνή μαζί με τον Δημήτρη Λιακόπουλο σε ένα θεατρικό έργο τουτου Φούριο Μπορντόν του οποίου τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ.

Από το πλευρό της Άντζελας Γκερέκου δεν έλειπε, φυσικά, η οικογένειά της με τη μητέρα της, τον αδερφό της αλλά και την κόρη της να δηλώνουν το «παρών» στην πρεμιέρα.

«Τα τελευταία φεγγάρια»

Το έργο «Τα τελευταία φεγγάρια» περιγράφει την ιστορία ενός ηλικιωμένου καθηγητή που ετοιμάζεται να αποχωριστεί τη ζωή του. Μέσα από κολλημένα αυτοκόλλητα με ήρωες του Ντίσνεϊ, ένα φωτογραφικό άλμπουμ και κόμικς, η παράσταση επιχειρεί να αναδείξει αναδεικνύει θέματα όπως η σχέση του ανθρώπου με το γήρας και η νεότητα. Επιτυγχάνοντας την ισορροπία ανάμεσα σε δράμα και κωμωδία, η παάσταση κατορθώνει να αναδείξει, επίσης, τη σημασία των στιγμών στη ζωή και τη σημαντικότητα των ανθρώπων που έχουμε δίπλα μας.

Τα «Τελευταία φεγγάρια» ανακηρύχθηκαν θεατρικό κείμενο της χρονιάς στην Ιταλία το 1993, ενώ κατά τη θεατρική σεζόν 1995-1996, με πρωταγωνιστή τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, το έργο σάρωσε τα βραβεία, συνιστώντας το “ρέκβιεμ” του μεγάλου ηθοποιού.

Επιστροφή στο σανίδι μετά από 26 χρόνια

Η τελευταία φορά που η Άντζελα Γκερέκου εμφανίστηκε σε θεατρική παράσταση ήταν το 1998, όταν πρωταγωνιστουσε στο έργο «Ήρθες σαν όνειρο», έχοντας στο πλευρό της τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, στο θέατρο Ακροπόλ.

Διαβάστε επίσης:

«Σάββατο με φίλους»: Το ξέφρενο τσιφτετέλι που «άναψε» το κέφι! (Video)

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ζούμε τον φασισμό της δημοκρατίας»

Χρήστος Δάντης: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σα να είναι μία bimbo…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:43