search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:08
MENU CLOSE

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η τελευταία του επιθυμία γίνεται σήμερα πραγματικότητα (Video)

29.01.2024 11:27
dimitris-papamichail-new

Μια πολύ σημαντική μέρα για τον πολιτισμό αλλά και για τη μνήμη του αείμνηστου Δημήτρη Παπαμιχαήλ είναι η σημερινή, καθώς γίνεται πραγματικότητα η τελευταία μεγάλη επιθυμία του αείμνηστου ηθοποιού.

Όπως ενημέρωσε η τελευταία του σύντροφος, Νάντια Μουρούζη, 20 χρόνια μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή, η ίδια καταφέρνει να υλοποίησει ένα όνειρό του για το οποίο είχε δεσμευτεί, όπως επισημαίνει.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» και τη Μαρία Μπακοδήμου, η Νάντια Μουρούζη αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα παρουσιαστεί το καμαρίνι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Σε αυτό θα υπάρχουν προσωπικά αντικείμενα του αείμνηστου ηθοποιού, όπως ρούχα, φωτογραφίες, βιβλία, τα γυαλιά του, οι ταμπακιέρες του και άλλα…

«Είναι μεγάλη η αγάπη μου και η συγκίνησή μου αλλά το ίδιο ισχύει και για τα νέα παιδιά που θα περνούν από εκεί και θα βλέπουν έναν σπουδαίο ηθοποιό και αυθεντικά κομμάτια που θα τον φέρνουν στη μνήμη μας. Υπάρχει τεράστιος πλούτος που πρέπει να τον βλέπουν οι νεότερες γενιές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η κόρη μου δεν απάντησε στο τηλέφωνο και ειδοποίησα την αστυνομία (Video)

Ιουλία Καλλιμάνη: Της πέταξαν πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο – Δείτε πώς αντέδρασε! (Video)

Άντζελα Γκερέκου: Επιστροφή στο θέατρο μετά από 26 χρόνια! (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:08