search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:01
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Διασωληνωμένο στην ΜΕΘ το 21 μηνών αγοράκι μετά από τροχαίο

29.01.2024 07:52
κριτι1

Διασωλημένο στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλευόταν μέχρι και αργά χθες βράδυ το 21 μηνών αγοράκι που το μεσημέρι της Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό λίγο πριν τις στροφές της Λυγαριάς όταν ένα βαν που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας ξέφυγε τις πορείας του με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Σε αυτό επέβαιναν δύο γυναίκες καθώς και το μικρό αγοράκι το οποίο σύμφωνα με το ekriti υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδάκι καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με την 31 ετών μητέρα του η οποία τραυματίστηκε ελαφρά ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και 59χρονη γιαγιά του μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός του βαν συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης

Ψυχρή εισβολή: Κλείνει το βράδυ η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Θηβών, τι θα γίνει με τα σχολεία

Πειραιάς: 18χρονος πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Μοιράζει 1,3 εκατ. ευρώ στην επόμενη κλήρωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:01