search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Avgi»: Σε ποιες περιοχές υπάρχει σύσταση για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση

29.01.2024 15:16
xioni avgi kakokairia 098- new

Ενώ η κακοκαιρία «Avgi» βρίσκεται προ των πυλών, η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου συνεδρίασε και ανακοίνωσε μέτρα για την κυκλοφορία στην εθνική οδό αλλά και συστάσεις για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση.

Αναλυτικά τα μέτρα για την κακοκαιρία «Avgi»

Όπως ανέφερε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας μετά το τέλος της σύσκεψης:

«Αποφασίσθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από το βράδυτης Δευτέρας έως στις 8 ως το πρωί της Τετάρτης, στην εθνική οδό από τα Μάλγαρα μέχρι την Αθήνα. Αυτό θα αναθεωρείται ανάλογα με την κακοκαιρία.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες στην Εύβοια και στην Βοιωτία για την μη λειτουργία των σχολείων δια ζώσης για αύριο Τρίτη και με το υπουργείο Παιδείας για τηλεκπαίδευση. Και σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα (σσ στους νομούς αυτούς) και στους δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας,  Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού Πεντέλης και Παλλήνης.

Σύσταση για την αυριανή ημέρα είναι να μην κυκλοφορούν οι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους στο λεκανοπέδιο και φυσικά όχι σε αυτό το κομμάτι της εθνικής γιατί υπάρχουν οι προβλέψεις για χιονοκαταιγίδες και ισχυρούς ανέμους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που επικαιροποίησε η ΕΜΥ θα προκαλέσει θυελλώδεις άνεμους με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο διήμερο και τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις στα νοτιότερα τμήματα.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη τράπερ για απόπειρα αρπαγής και ξυλοδαρμό 20χρονου μουσικού – Βίντεο ντοκουμέντα

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών σε 50χρονο για κατ’ επανάληψη βιασμό της ανήλικης θετής κόρης του

Κακοκαιρία Avgi: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Τι να περιμένουμε στην Αττική, σύμφωνα με τον Μαρουσάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:29