search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:38
MENU CLOSE

Λονδίνο: Πρεμιέρα για την παράσταση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ – Ποιοι celebrities έδωσαν το «παρών»

29.01.2024 19:41
sara tzesika parker 543- new

Πρεμιέρα στο λονδρέζικο θέατρο Savoy Theatre είχαν η πρωταγωνίστρια του Sex and the City Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ με το θεατρικό έργο «Plaza Suite».

Σύμφωνα με το Hello, το διάσημο ζευγάρι μετέφερε μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο Μπρόντγουεϊ το διάσημο έργο που γράφτηκε το 1968 από τον Νιλ Σάιμον. Η σκηνοθεσία ανήκει στον βραβευμένο με Tony, Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ και οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στις 13 Απριλίου.

Το έργο το οποίο περιγράφεται ως «μία πνευματώδης εξερεύνηση της αγάπης και του γάμου» ακολουθεί τρία διαφορετικά ζευγάρια που κάνουν check-in στην σουίτα 719 του ξενοδοχείου Plaza.

Μετά την παράσταση ακολούθησε ένα πάρτι γεμάτο αστέρια, με τον συμπρωταγωνιστή της σταρ από το «Sex and the City», Μάριο Καντόν να δίνει το παρών, όπως επίσης οι Τζέρεμι ‘Αιρονς , Χάνα Γουάντινγκχεμ, Ντέιβιντ Τένναντ, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν και Τζόελι Ρίτσαρντσον μεταξύ άλλων.

Η Πάρκερ τράβηξε όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό διάφανο φόρεμα που επέλεξε με χρυσές και ασημένιες παγιέτες δια χειρός Τζένη Πάκμαν.

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου Μαρίσα Ουάλας κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από φωτογραφίες καθώς και το τρυφερό φιλί της Πάρκερ στον σύζυγό της στο φινάλε της παράστασης.

«Η πρεμιέρα του «Plaza Suite» ήταν το απόλυτο όνειρο! Επιτέλους συνάντησα τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τον υπέροχο σύζυγό και συμπρωταγωνιστή της…ένα έργο του Νιλ Σάιμον που μοιάζει τόσο φρέσκο και επίκαιρο. Πηγαίνετε να αγοράσετε τώρα τα εισιτήρια σας για αυτό το καταπληκτικό έργο. Ξετρελάθηκα», έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης για «Famagusta»: «Μόνο στην σκέψη ότι είναι αληθινές ιστορίες, σηκώνεις τα χέρια ψηλά»

We are the world: Η «μεγαλύτερη βραδιά της ποπ» έρχεται στο Netflix

Αντώνης Καφετζόπουλος για Νταλάρα: «Κάποιοι έδερναν και δημοσιογράφους – Φτηνά τη γλίτωσαν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:37