search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega και το Σαββατοκύριακο

29.01.2024 18:57
mega2

Παρότι οι συνήθειες τηλεθέασης διαφοροποιούνται στο τέλος της εβδομάδας, ιδίως τα Σάββατα, οι οποίες αποτυπώνονται και στις δυναμομετρήσεις της Nielsen με τον δείκτη να κυμαίνεται σε επίπεδο χαμηλότερο των καθημερινών, το Mega συγκράτησε μεγάλο ποσοστό του κοινού του και ήταν το μόνο με μερίδιο άνω του 12%.

Στα αξιοπρόσεκτα του σταθμού η απόδοση των εκπομπών «Ακόμα δεν είδες τίποτα», της ελληνικής ταινίας «Η ωραια των Αθηνών», του τηλεπαιχνδιού «The chase» και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο Σκάι αποτέλεσε τη δεύτερη επιλογή της ημέρας, με την απόδοση της εκπομπής «Σάββατο με φίλους» βελτιωμένη συγκριτικά με εκείνη του προπερασμένου Σαββάτου επικρατώντας με άνεση απέναντι στο ευθέως ανταγωνιστικό «Σπίτι με το Mega».

Τρίτη επιλογή ήταν ο Alpha και τέταρτος σε προτιμήσεις ο ΑΝΤ1. Το τελευταίο διάστημα αυτή την ημέρα, όπως σχεδόν κάθε Σάββατο, το Open ήταν πάνω από την ΕΡΤ1 σε απόδοση. Μάλιστα, προχθές  κατάφερε να αποσπάσει μερίδιο 6,1%.  Το μερίδιο της βελτίωσε και η ΕΡΤ1. Της πηγε καλά η εκπομπή «Νύχτα στάσου». Συμβάδισαν Μακεδονία TV και ΕΡΤ3, ενώ η ΕΡΤ2 αρκέστηκε στο 1,2%.

Την Κυριακή συγκεντρώθηκαν ακόμα περισσότεροι στο Mega κυρίως χάρη στη σειρά «Famagusta». Ο Alpha με απόδοση σαφώς καλύτερη από αυτή του Σαββάτου προσπέρασε τον Σκάι, με μικρή διαφορά (0,1%), και φαίνεται ότι το ριάλιτι σόου «Survivor» δεν κατάφερε να του δώσει την δυναμική που ο σταθμός πιθανόν να προσδοκούσε.

Ο ΑΝΤ1 συντηρήθηκε στο 10,4% καλύτερη απόδοση από εκείνη της προπερασμένης Κυριακής και με έξαρση τηλεθέασης στην μεταμεσονύχτια ζώνη του χάρη στην εκπομπή «Αρένα». Το κορυφαίο του πρόγραμμα πάντως ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Άνω του 6% ήταν και την Κυριακή το μερίδιο του Open, ενώ της ΕΡΤ1 υποχώρησε στο 4,7%, ήταν ελάχιστα καλύτερο από εκείνο της προπερασμένης Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση «στον Θεό» για το Mega την Παρασκευή – Νέο ρεκόρ για το κανάλι της Συγγρού (πίνακες)

ΕΡΤ: Θυμήθηκαν την επέτειο του πολιτιστικού ραδιοσταθμού της ΕΡΤ3, λησμόνησαν όμως του καναλιού (Photos)

Κορυφαία σε τηλεθέαση και την Παρασκευή η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:11