search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:43
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά για εξαγγελίες Μητσοτάκη: Η κοροϊδία στους αγρότες συνεχίζεται 

30.01.2024 14:05
ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

«Πυροτέχνημα» χαρακτηρίζει η Νέα Αριστερά την εξαγγελία Μητσοτάκη για την αύξηση της πρώτης αρωγής στους αγρότες της Θεσσαλίας που μέχρι σήμερα ήταν στις 2.000 ευρώ. Όπως τονίζει η Νέα Αριστερά «εκατοντάδες αγρότες που είδαν το κεφάλαιό τους να καταστρέφεται» έξι μήνες μετά δεν έχουν δει ούτε αυτά τα 2.000 ευρώ ενώ ο πρωθυπουργός δεν είπε κουβέντα για το αγροτικό πετρέλαιο, και η εφάπαξ αποζημίωση για την οικοσκευή δεν έχει καταβληθεί σε όλους του δικαιούχους.

Για ποιο λόγο θριαμβολογεί ο πρωθυπουργός διερωτώνται στη Νέα Αριστερά και υπενθυμίζουν την ερώτηση Χαρίτση προς τον πρωθυπουργό για την Θεσσαλία η συζήτηση επί της οποίας εκκρεμεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:

«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να παρεμβαίνει ως σχολιαστής της επικαιρότητας. Την ώρα που τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα ενισχύονται και πολλαπλασιάζονται ο κ. Μητσοτάκης με μια ανακοίνωση-πυροτέχνημα εξήγγειλε την αύξηση της πρώτης αρωγής στους αγρότες της Θεσσαλίας. 

Αυτό που ξέχασε να πει είναι ότι εκατοντάδες αγρότες που είδαν το κεφάλαιο τους να καταστρέφεται ολοσχερώς δεν έχουν λάβει καν την πρώτη αρωγή των 2.000 ευρώ ενώ ακόμα και σήμερα, έξι μήνες μετά, δεν γνωρίζουν το ύψος και τον τρόπο υπολογισμού της τελικής αποζημίωσης. Οι συνεργάτες του μάλλον ξέχασαν να τον ενημερώσουν πως ούτε η εφάπαξ αποζημίωση για την οικοσκευή έχει καταβληθεί σε όλους τους δικαιούχους, τους πολίτες δηλαδή που έχασαν τα σπίτια τους. 

Για τα αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, ούτε κουβέντα, για το αγροτικό πετρέλαιο ένα “θα δούμε”. Αλήθεια, για ποιο πράγμα θριαμβολογείτε κύριε Μητσοτάκη; Ελπίζουμε την Παρασκευή να έρθετε στην Βουλή στην συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Αλέξη Χαρίτση για την Θεσσαλία. Εκεί θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε επί της ουσίας, όχι με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».

Διαβάστε επίσης:

Γκρίνιες στη ΝΔ για τις πράσινες μεταγραφές στο ευρωψηφοδέλτιο – θρυαλλίδα η μετακόμιση Χριστοφιλοπούλου

Στη Βουλή η τροπολογία για τον κατώτατο μισθό και την αναστολή πληρωμής ρεύματος στους αγρότες – Τι προβλέπει

Λόφος του Στρέφη: «Πανηγυρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όχι οι κάτοικοι» λέει ο Μπακογιάννης – Κατηγορεί για fake news τον Δούκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:43